INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Maradona a ajuns la spital cu faţa sfîşiată de cîinele său

Diego Armando Maradona, Maradona, Argentina
Diego Armando Maradona, Maradona, Argentina

Articol de - Publicat miercuri, 31 martie 2010 00:00

Selecţionerul Argentinei a fost muşcat de propria căţea rasa Shar Pei, cu care se juca la 1 noaptea, şi a avut nevoie de operaţie

Diego Maradona şi-a schimbat peste noapte înfăţişarea. Selecţionerul Argentinei şi-a făcut operaţie estetică. Nu de voie, ci de nevoie. "El Pibe d'Oro" a ajuns de urgenţă la spital după o banală joacă sfîrşită dureros.

Maradona a fost muşcat de faţă de unul dintre cei doi cîini ai logodnicei sale, Veronica Ojeda. Accidentul s-a întîmplat în casă, la ora 1 noaptea, după ce s-a jucat cu un Shar Pei. Căţeaua de 4 ani i-a provocat o hemoragie puternică, iar Diego a ajuns cu o batistă pe faţă la "Sanatorio de Los Arcos" din capitala Buenos Aires.

Medicii l-au supus unei intervenţii chirurgicale pentru a-i coase buza superioară şi i-au tratat rănile de la obraz. "Diego a explicat singur ce a păţit şi se simte foarte bine", declară prietenii apropiaţi ai fostului internaţional, care trebuia să fie externat în cursul după-amiezii.

Rasă medie şi neagresivă
Shar Pei (foto) e o veche rasă canină chinezească, avîndu-i strămoşi pe Chow-Chow şi Mastiff. Avînd o talie medie, cu înălţime de maximum 50 de centimetri şi greutate între 18 şi 25 de kilograme, e un cîine simpatic, cu păr scurt şi catifelat, aproape deloc agresiv, chiar foarte prietenos cu copiii. Shar Pei e renumit pentru inteligenţa şi personalitatea deosebite.

ALTE ÎNTÎMPLĂRI CU DIEGO
Mîna lui Dumnezeu
A intrat în istorie reuşind cel mai controversat gol din istoria Mondialelor. A marcat cu mîna în "sfertul" cu Anglia din 1986. A recunoscut henţul abia în 2005, declarînd că "a fost mîna lui Dumnezeu".

Prins de două ori dopat
În 1991, a fost suspendat 15 luni, după ce a fost prins cu cocaină la Napoli. În 1994, a recidivat, fiind trimis acasă de la turneul final al Mondialul din SUA după ce a luat efedrină.

A tras în ziarişti
În 1994, în lunile dinaintea Mondialului, s-a răfuit cu ziariştii şi paparazii ce atentau la intimitatea reşedinţei din Buenos Aires. Ca să scape de ei a folosit puşca cu aer comprimat!

Şi-a luat TIR
În perioada în care se îngrăşase mult, Diego şi-a cumpărat un camion de TIR cu care mergea la antrenamentele lui Boca Juniors. Motivaţia? "Îi văd mai bine pe jucători în teren".

A fugit în Cuba după infarct

În 2000, a suferit o criză cardiacă în Uruguay. Dependent de cocaină a fugit în Cuba, la cel mai bun prieten al său, dictatorul Fidel Castro, pentru a urma o cură de dezintoxicare.

Abuz de alcool şi mîncare
În 2005, a suferit o operaţie la nivelul stomacului pentru a-i opri creşterea în greutate. Deprimat, făcea zilnic abuz de alcool, bea 5 litri de Coca Cola, mînca foarte mult şi fuma cîte trei ţigări.

A înjurat în direct
Suspendat două luni de FIFA pentru injuriile adresate ziariştilor, după ce a reuşit să califice Argentina la CM 2010. Maradona le-a spus criticilor că "pot s-o sugă în continuare".

A convocat 5 indisponibili
În 18 luni ca selecţioner, a rulat peste 100 de jucători! Şi s-a făcut de rîs convocînd la testul cu Jamaica 5 indisponibili: 4 aveau meci în Copa Libertadores, celălalt era accidentat

Cu trabucul pe teren
A şocat înaintea amicalului de la începutul lunii cu Germania. A apărut în teren fumînd trabuc şi cu cana de ceai! Iar selecţionerul nemţilor Low l-a ironizat,  venind la conferinţa de presă cu un trabuc asemănător.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează