INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Maradona atacă un argentinian care i-a ”furat” soţia unui coechipier: "Trădător! Merită luat la pumni!"

Wanda Nara nu a ezitat să îl înșele pe Maxi Lopez cu Icardi
Wanda Nara nu a ezitat să îl înșele pe Maxi Lopez cu Icardi

Articol de - Publicat luni, 30 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 30 decembrie 2013 19:49

Genialul Diego nu-l iartă pe Icardi, atacantul lui Inter Milano: "A intrat în casa lui Maxi Lopez, ca prieten, şi i-a suflat femeia" .

Maradona, 53 de ani, ştie ce se întîmplă în lumea fotbalului. Şi, cum toţi reporterii îi cer să comenteze fiecare subiect, El Pibe de Oro spune ce are de spus. Sincer, chiar dacă brutal de multe ori.

Invitat la postul Radio Pop, în Argentina, Diego a fost întrebat de gestul lui Mauro Icardi. Compatriotul de 20 de ani care i-a sedus nevasta unui coleg, Maxi Lopez, primăvara trecută, pe vremea cînd jucau amîndoi la Sampdoria. Şi acum, actualul atacant al lui Inter postează zilnic pe Facebook fotografii cu iubita sa Wanda Nara.

"E un trădător! A intrat în casa lui Maxi Lopez, ca prieten, şi i-a «suflat» femeia", a tunat Maradona. "Pe vremea mea, doar dacă te uitai mai insistent la partenera unui coechipier primeai pumni în faţă în vestiar".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  02 Ianuarie 2014, 12:00

Comentarii aiurea ! Un astfel de individ strică atmosfera într-o echipă, deci ar trebui să devină un ciumat în fotbal ! De vină sunt coechipierii şi antrenorii de la Club şi Naţională, în astfel de cazuri. Fotbaliştii ar trebui să fie mai uniţi între ei, sunt o branşă, nu să se nenorocească reciproc pe teren şi să-şi fure femeile...Luaţi exemplul Adam şi Eva, din Biblie. Cine e de vină, Eva sau şarpele ? Aici e şi mai grav : e vorba de o prietenie trădată.

doze
doze  •  31 Decembrie 2013, 12:24

daca atat il duce bibilica pe Maradona...

anihilator
anihilator  •  31 Decembrie 2013, 11:29

maradona nu spune ca a frecat-o si el inainte sa fie cu maxi , si acum e gelos omul :))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează