INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Maradona crede că fiscul italian îl împiedică să-şi împlinească visul de a antrena în Peninsulă: ”Italia, nu mă mai hărţui!”

Diego Maradona este antrenorul arabilor de la Al Wasl
Diego Maradona este antrenorul arabilor de la Al Wasl

Articol de - Publicat joi, 16 februarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 15 februarie 2012 21:45

Diego Maradona a scris istorie la Napoli, ca jucător, între 1984 şi 1991 (259 meciuri/115 goluri). Ar vrea să aibă performanţe şi pe banca napoletană, "dar e aproape imposibil, fiindcă fiscul italian mă face să mă simt ca un trădător". Potrivit deciziei din 1995 a Curţii de Casaţie, El Pibe d'Oro are de plătit autorităţilor 37,2 milioane de euro, reprezentînd impozite pe venit neachitate şi dobînzi moratorii.

"De fiecare dată cînd revin în Italia am o senzaţie oribilă. Eu n-am nimic de-a face cu acea datorie. Eu sînt victima, nu vinovatul!", susţine antrenorul lui Al Wasl (Emiratele Arabe Unite), trăgînd alarma: "Italia, nu mă mai hărţui!". El crede că în Peninsulă a devenit "simbolul evaziunii fiscale. Şi asta mi se pare o mare nedreptate!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  16 Februarie 2012, 02:35

Praful se va alege de orice echipa ce va fi antrenata de Maradona!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează