INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Maradona face orice ca să îşi rezolve problemele cu fiscul: ”Vreau dreptate! Nu sînt un infractor”

Maradona a jonglat ieri cu mingea la conferinţă // Foto: Reuters
Maradona a jonglat ieri cu mingea la conferinţă // Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 27 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 februarie 2013 22:26

Revenit la Napoli, unde a jucat în anii '80, Maradona vrea să clarifice problemele sale cu fiscul şi solicită o discuţie cu preşedintele Italiei.

Baie de mulţime la sosirea pe aeroportul Fiumicino din Roma, duminică, primit apoi ca un erou la Napoli, oraş căruia i-a adus două scudetto în 1987 şi 1990. Însă bucuria lui Diego Maradona la întoarcerea în Italia n-a fost întreagă din cauza problemelor cu fiscul.

Argentinianul, 52 de ani, datorează autorităţilor 40 de milioane de euro din perioada cînd îmbrăca tricoul alb-albaştru (1985-1991), dar susţine că n-are nici o vină: "Sînt victima escrocilor, cei care au semnat de fapt contractele mele".

Il Pibe d'Oro a pus punctul pe I: "N-am ucis pe nimeni, nu sînt un infractor. Am venit pentru că vreau să mi se facă dreptate. Aş vrea să-l întîlnesc pe preşedintele Giorgio Napolitano. Dînsului i-aş putea explica totul".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  27 Februarie 2013, 05:52

Maradona,nu-i deloc strain de ce sa intimplat prin 1990 asa cum vrea sa de-a sa se inteleaga.Curios este faptul ca a asteptat mai mult de 20 de ani sa raspunda autoritatilor!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează