INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Maradona, între laude și critici la adresa lui Juventus: "Merita titlul" vs. "Are jucători fenomenali la Federație și printre arbitrii italieni"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 26 aprilie 2016 11:59

Maradona a atacat-o, dar a și lăudat-o pe Juventus, după ce echipa lui Massimiliano Allegri și-a adjudecat al 32-lea titlu de campioană. Argentinianul a vorbit despre favoritisme din partea Federației.

"Juve merita titlul, a jucat atâtea partide fără să piardă puncte, dar trebuie să spun că a avut și noroc. Din două șuturi la poartă marca 4 goluri. Spun adevărul pe care-l știe toată Italia.

Dacă Napoli putea face mai mult? Diferența a fost făcută de banca de rezerve. Sarri se uita înspre bancă și nu avea jucătorii pe care-i avea Allegri. Napoli a făcut mult mai mult decât Juve cu jucătorii pe care i-a avut la dispoziție. A prestat un joc mai frumos, dar, cum spuneam, Juve a marcat 4 goluri din două șuturi, așa nu se poate juca. La Juve marchează toți, oricare jucător intră pe teren marchează. Juve are și un mare antrenor, un colectiv senzațional, plus ca și conducerea știe ce are de făcut", a spus Maradona.

Diego a trecut apoi la atac, după câteva complimente făcute formaței bianconero.

"Juve are jucători fenomenali la Federația Italiană și printre arbitrii italieni. Nu e o noutate. Orice problemă ar avea un jucător de la Juve pe teren, i se dă întotdeauna dreptate.

Ce sfat i-aș da lui De Laurentiis? Să infiltreze și el niște jucători la Federația Italiană, ca să se facă respectat așa cum au făcut-o alți șefi ai lui Napoli în trecut. În acest fel, Napoli va avea forța pe care o are Juve. Golul anulat Fiorentinei în meciul cu Juventus e ceva scandalos, scandalos!", a spus Maradona, conform Gazzetta dello Sport.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
895810720478740
Adrian Suciu  •  27 Aprilie 2016, 03:18

Napoli a castigat 2 scudetto pe vremea lui Maradona, dar de atunci pauza. Juve e in primele 2-3 echipe la ora actuala, s-a vazut valoaeea in meciurile cu Bayern, ce triller. Si a avut un gol anulat eronat la Morata la 2-0. Daca trecea de Bayern castiga anul asta

dan2010
dan2010  •  26 Aprilie 2016, 14:42

cam asa era si cu FCSB in trecut, acum cind valizele nu mai merg, clanul dungatilor se pare ca nu mai are sorti de izbinda...nici pungutele verzi nu mai merg, anticarcelul nu le prieste...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează