INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLE ANUNŢĂ RUPTURA

Maradona nu mai e selecţionerul Argentinei!

Articol de - Publicat marti, 27 iulie 2010 00:00

Cotidianul din Buenos Aires dă ca sigură despărţirea de Diego, care urmează să fie oficializată de federaţie în cursul zilei. Maradona (49 de ani) nu s-a înţeles cu preşedintele Grondona asupra colaboratorilor şi, aşa cum a promis, nu mai rămîne!

 

Şeful federal i-a oferit un contract pînă în 2014, dar n-a vrut să le prelungească înţelegerile oamenilor din stafful lui Maradona, nici să-l aducă pe amicul său Oscar Ruggeri în stafful echipei naţionale. Grondona are deja o listă de 4 candidaţi pentru succesiunea lui Diego, favorit fiind Carlos Bianchi. Maradona pleacă de la selecţionata Argentinei după 1 an, 7 luni şi 12 zile de la instalarea sa în noiembrie 2008, ultimul meci fiind eşecul cu Germania, 0-4, din sferturile de finală ale Cupei Mondiale di Africa de Sud.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
bdgeorge
bdgeorge  •  27 Iulie 2010, 17:48

la ce lot poate alinia Argentina "performanta" de la CM e un esec de rasunet asa ca asta e cineva trebuie sa plateasca.Diego nu numai ca a facut selectia gresit dar cinstit vorbind habar nu are de antrenorat.

pedrogar
pedrogar  •  27 Iulie 2010, 16:45

Comparativ cu Hagi la noi, doi mari jucatori dar doi foarte slabi antrenori,nu le poti avea pe toate degeaba se supara ei cand le spune lumea.

merlin
merlin  •  27 Iulie 2010, 16:30

iar se apuca de droguri

Vezi toate comentariile (3)
Comentează