INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL ÎN EMIRATE

Maradona nu mai înţelege fotbalul? Cel mai mare jucător din istorie îl atacă din nou pe Olăroiu în Emirate

Diego Maradona
Diego Maradona

Articol de - Publicat marti, 27 decembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 26 decembrie 2011 19:34

Antrenorul lui Al Wasl susţine că "românul ar fi fost demis de la Al Ain dacă nu l-ar fi ajutat jucătorii". Dar Olăroiu e lider şi l-a învins de două ori pe Diego


Conflictul s-a aprins pe 19 noiembrie, în timpul meciului direct din Cupa Emiratelor, cîştigat de Al Ain cu 1-0. Atunci, ironizat pe marginea terenului de antrenorul lui Al Wasl, Olăroiu l-a ameninţat pe argentinian şi a încercat să-şi facă singur dreptate. A fost ţinut de secunzi, apoi eliminat, dar i-a răspuns lui El Pibe d'Oro după joc: "Maradona nu este normal la cap, e un drogat".

Pe 9 decembrie, înaintea partidei din campionat, Cosmin i-a întins mîna faimosului "butoiaş atomic", însă Diego l-a ignorat. Şi acum, Maradona continuă să-l atace pe rivalul său. Întrebat dacă s-au împăcat, sud-americanul s-a înfuriat: "Acest român e neimportant. Olăroiu provoacă problemele cu mine pentru notorietate. Vrea să fie şi el celebru. Oameni ca mine, ca italianul Zenga sau ca spaniolul Quique Flores, şi ei antrenori în Emirate, ne-am remarcat prin reuşitele noastre. Olăroiu, nu! El a ajuns pe primul loc cu noroc. L-au salvat jucătorii. La oricare altă echipă, ar fi fost demis de mult!".

Maradona pare că nu mai înţelege fotbalul. Sezonul trecut, fără Olăroiu, Al Ain de-abia a scăpat de retrogradare, ocupînd antepenultimul loc, la 28 de puncte de campioana Al Jazira. Acum, cu Olăroiu pe bancă şi cu Rădoi pe gazon, Al Ain e lider, la 4 puncte de locul 2 şi la 8 de formaţia lui Diego!


2 este numărul victoriilor lui Olăroiu cu Maradona: 2-0 în campionat şi 1-0 în Cupa Emiratelor, fiind învins cu 1-0 de Diego în ultima competiţie

5-0 a fost scorul cu care Maradona şi Al Wasl au pierdut în faţa lui Dubai CSC, antrenată atunci de Ion Marin

"Olăroiu ar trebui să se considere norocos. Maradona n-a luat în nume personal conflictul dintre ei doi. Cei care îl cunosc pe Diego ştiu că se poate mult mai rău"
The National, cotidian din Emirate

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
flo_ax
flo_ax  •  28 Decembrie 2011, 03:55

Pe vremea cînd evolua la Napoli, în anii '80, Diego Maradona avea legături strînse cu Camorra, ca şi alţi coechipieri de-ai săi. El Pibe d'Oro a şi apărut fotografiat alături de doi dintre capii mafiei napoletane, Carmine şi Guglielmo Giuliano (foto). Arestaţi în 1995, mai mulţi membri ai Camorrei au dezvăluit că jucătorii au trîntit ultimul meci din ediţia 1987-1988 de campionat. Napoli n-a luat titlul, intrat în vitrina Milanului, şi astfel bookmakerii mafiei s-au salvat de la un veritabil dezastru financiar. În schimb, blatiştii au primit bani, droguri şi orgii pe iahturi cu prostituate de lux.

flo_ax
flo_ax  •  27 Decembrie 2011, 15:03
Postat de b0gdan_88 pe 27 Decembrie 2011, 14:15

Doare tare, se vede la tine !!! Vorba: Cand esti prost de mic......cand esti mare numai te joci ;)

Hai marsh in genunchi la Maradona si da-i cu capul in burta, sa te umple de aur alb... Olaroiu e din alt material, nu e un aplaudac penibil ca tine, un gay care are poza lui Ronaldo la avatar!

b0gdan_88
b0gdan_88  •  27 Decembrie 2011, 14:15
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Doare tare, se vede la tine !!! Vorba: Cand esti prost de mic......cand esti mare numai te joci ;)

Vezi toate comentariile (15)
Comentează