INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EURO 2008

Marco, pentru cine lucrezi?

Articol de - Publicat sambata, 26 ianuarie 2008 00:00

Olandezii n-au de ce să fie fericiţi. Noi, da. Van Basten joacă un dublu rol. De selecţioner, pînă în vară, şi de viitor antrenor, dacă nu director general, al lui Ajax, după Euro.

Joi, San Marco a fost la Milano, pentru o discuţie între patru ochi cu Seedorf, care-l criticase vehement în ultima vreme. "Ascultă, nu mă mai ataca, vei juca mai mult! Trebuie să fie linişte pînă la turneul final", i-ar fi spus Van Basten, cerîndu-i, lui şi altor veterani, să-i strîngă pe tinerii portocalii în jurul lor. Acesta a fost subiectul "naţională".

Dar tehnicianul în vîrstă de 42 de ani mai avea o ţintă. Să-l convingă pe acelaşi Seedorf să se transfere din vară la Ajax, deşi mijlocaşul lui Milan a refuzat deja o primă ofertă. De ce Ajax?
Pentru că, tot din iulie, Van Basten se va întoarce, aproape sigur, la vechiul său club din Amsterdam. Ca antrenor, afirmă unii, însă Marco nu confirmă: "După Euro, poate voi face altceva". Va fi director general, dezvăluie surse din Ţara Lalelelor, preluate de Gazzetta dello Sport.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează