INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MUTARE

Marco Reus ar putea pleca de la Borussia Dortmund! Este dorit de 2 granzi din Anglia

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat vineri, 02 martie 2018 17:49

Mijlocaşului Borussiei Dortmund, Marco Reus, ar putea evolua din vară în Premier League.

Potrivit publicaţiei Daily Mirror, Reus este dorit de Tottenham Hotspur. Aceeaşi sursă susţine că gruparea londoneză ar fi pregătit deja o ofertă pentru internaţionalul german.

În vârstă de 28 de ani, Reus mai are contract cu Borussia Dortmund până în iulie 2019. Pe lângă oferta de la Tottenham, Reus mai este dorit de Arsenal Londra dar şi de Liverpool, unde ar putea fi antrenat de către Jurgen Klopp, fostul său tehnician de la Borussia Dortmund. O altă variantă a lui Reus este de a-şi prelungi contractul cu gruparea de pe Westfalenstadion.

Publicația britanică Daily Mail susține însă că internaționalul german va lua o decizie în privința viitorului său abia după turneul final al Campionatului Mondial din vara acestui an care va avea loc în Rusia.

Marco Reus a revenit pe teren în luna februarie a acestui an, el fiind indisponibil din luna mai a anului trecut când a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat de la piciorul drept în timpul meciului Borussia Dortmund - Frankfurt (2-1), din finala Cupei Germaniei.

2 goluriîn 5 partide a înscris Reus în acest sezon în toate competițiile

9 goluriîn 29 de meciuri a înscris Reus pentru naționala Germaniei pentru care a debutat în 2011

Surse: dailymail.co.ukfootmercato.netspox.com

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează