INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN - VIKTORIA PLZEN, AZI, 21:45, DOLCE 3

Marea împăcare » Pep Guardiola şi Tito Vilanova sînt din nou prieteni

Guardiola și Tito Vilanova au cîștigat împreună 14 titluri cu Barcelona
Guardiola și Tito Vilanova au cîștigat împreună 14 titluri cu Barcelona

Articol de - Publicat miercuri, 23 octombrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 22 octombrie 2013 21:34

Cei doi s-au întîlnit luni, la Barcelona, unde au stat de vorbă timp de trei ore şi jumătate în apartamentul antrenorului lui Bayern


Patru ani au lucrat împreună la Barcelona (2008-2012). Pep Guardiola "principal", Tito Vilanova secundul său. După care, ruptura! Bolnav de cancer, Vilanova a urmat un tratament la New York, în ianuarie. Dar prietenul său Pep, aflat acolo, l-a evitat: "Nu mi-a fost alături cînd aveam nevoie de el".

Nouă luni mai tîrziu, Bild şi El Mundo Deportivo anunţă "marea împăcare". Cei doi, dezvăluie cotidianele citate, s-au întîlnit luni în apartamentul lui Guardiola din Barcelona, unde au stat de vorbă trei ore şi jumătate. Asta după ce, în iunie, cînd cancerul lui Tito a recidivat, antrenorul lui Bayern făcuse deja un prim pas spre normalizarea relaţiei: "Îl iubesc şi îi doresc tot binele din lume".


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  23 Octombrie 2013, 20:20
Postat de dash.berlin pe 23 Octombrie 2013, 14:46

Nu cred ca au fost certati....probabil a fost doar o lipsa de comunicare.Unii oameni nu suporta sa-si vada apropiatii suferind.

Perfect adevarat. A mai intervenit aici si marea pescuitoare-n ape tulburi, adica presa si a iesit o furtuna intr-un pahar cu apa.

dash.berlin
dash.berlin  •  23 Octombrie 2013, 14:46

Nu cred ca au fost certati....probabil a fost doar o lipsa de comunicare.Unii oameni nu suporta sa-si vada apropiatii suferind.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează