INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Marile echipe ale Europei se bat pentru superstarul lui Werder » Finish încins pentru Ozil

Mesut Ozil, Ozil, Werder Bremen, Real Madrid
Mesut Ozil, Ozil, Werder Bremen, Real Madrid

Articol de - Publicat miercuri, 11 august 2010 00:00

Barcelona, Chelsea şi Manchester United se bat pentru mijlocaşul de 21 de ani care a uimit lumea fotbalului în Africa de Sud "Nebunii" de la Stjarnan au mai inventat un mod de a celebra golul :) (video)


Ce înseamnă un Mondial reuşit! Sclipitor în Africa de Sud, cu reprezentativa Germaniei, Mesut Ozil le-a pus pe jar pe Barcelona, Chelsea şi Manchester United.

Cele trei mari puteri ale Europei s-au pîndit reciproc în ultimele zile. Iar de ieri, de cînd ziarele catalane au anunţat că "Ozil e ca şi făcut", Chelsea şi United au înroşit faxul lui Werder Bremen cu noi oferte.

Ozil e o ţintă extrem de tentantă pentru cele trei şi din punct de vedere financiar. În contractul cu Werder, scadent în 2011, internaţionalul în vîrstă de 21 de ani are trecută o clauză conform căreia poate pleca în această vară contra sumei de 16 milioane de euro.


"Sîntem interesaţi ca Ozil să plece în această vară. La anul îi expiră contractul şi n-am mai lua nici un ban pe el"
Klaus Allofs, manager Werder Bremen


Decide Guardiola
În duelul în trei pentru Ozil, lider e Barcelona. Favorizaţi şi de faptul că jucătorul e fan blaugrana, catalanii s-au înţeles repede cu el pentru un contract pe 4 sezoane, dar şi cu Werder, care ar încasa în schimb 12 milioane de euro. A mai rămas să-şi dea acordul şi antrenorul Pep Guardiola. El l-ar fi vrut pe Fabregas, dar cum Arsenal nu-i dă drumul, el vrea să evalueze mai întîi efectivul de la "tineret".

Chelsea plusează
Londonezii au intrat în fibrilaţie de cînd au auzit că Ozil e foarte aproape de Barcelona. Ei caută acum să cîştige teren făcîndu-le nemţilor o ofertă mai tentantă decît a campioanei Spaniei: 15,6 milioane de euro, potrivit cotidianului The Times. Toată operaţiunea e condusă de agentul Vlado Lemici, un fost internaţional sîrb aflat în relaţii excelente cu managerul Bremenului, Klaus Allofs.

United, cea mai bună ofertă
După ce s-a convins de calităţile lui Ozil la CM 2010, managerul "diavolilor", Alex Ferguson, a venit după el la amicalul susţinut de Werder, sîmbătă, cu Fulham. A discutat atît cu jucătorul, cît şi cu responsabilii clubului, cărora le-a făcut o primă ofertă în care, pe lîngă bani, l-a inclus şi pe Berbatov. Dar ieri, alarmat de veştile din Spania, i-a anunţat pe nemţi că e gata să achite clauza. Ultimul cuvînt îl are însă Ozil.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
salaaurel
salaaurel  •  11 August 2010, 14:08

Ozil va debarca pe malul Mediteranei mai precis pe aeropuert Pratt din Barcelona. Visca Barca.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează