INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Marius Șumudică, transfer refuzat din cauză că a atacat-o pe Fenerbahce

Emre Mor a ajuns rezervă la Fenerbahce // Foto: Guliver/Getty Images
Emre Mor a ajuns rezervă la Fenerbahce // Foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 23 ianuarie 2024 14:56 / Actualizat marti, 23 ianuarie 2024 15:09

Echipa lui Marius Șumudică (52 de ani) a făcut o ofertă pentru mijlocașul Emre Mor (26 de ani), care joacă foarte puțin la Fenerbahce în acest sezon. Președintele Ali Koç nu mai vrea să-i dea drumul însă la Gaziantep, din cauza declarațiilor critice făcute la adresa lui de antrenorul român după meciul direct (0-1).

Marius Șumudică este pe cale să eșueze în negocierile pentru transferul celui de-al patrulea jucător în acest mercato la Gaziantep. Echipa antrenorului român a făcut o ofertă pentru a-l aduce pe Emre Mor, însă președintele lui Fenerbahce, Ali Koç, s-a sucit. Nu mai vrea să-l elibereze pe mijlocașul turc de 26 de ani, trecut pe la Borussia Dortmund, Celta Vigo și Galatasaray! 

Fraze celebre rostite de Gigi Riva. Care era cel mai mare viciu și cum a refuzat transferul la Inter și Juventus!
DECES
Fraze celebre rostite de Gigi Riva. Care era cel mai mare viciu și cum a refuzat transferul la Inter și Juventus!

Motivul este ceea ce s-a întâmplat la jocul cu liderul din SuperLig, pierdut acum nouă zile de Gaziantep cu 0-1, pe teren propriu. Fener a fost deranjată de declarațiile agresive ale lui Șumudică, venite ca răspuns la atacul tehnicianului „galben-albaștrilor". Acesta s-a plâns de terenul foarte prost găsit la Gaziantep, care le-ar fi favorizat pe gazde.

Șumudică: „Dacă ești profesionist, nu vorbești de teren!"

Șumudică a reacționat și a spus la conferința de presă: „Ăsta este Gaziantep. Dacă Ismail Kartal acceptă, bine, dacă nu, go, my friend! El trebuie să respecte clubul, să respecte Gaziantep ca oraș, să respecte suporterii. Dacă ești profesionist nu vorbești de teren, nu vorbești de așa ceva, în loc să comentezi despre tactică și fotbal. 

Pentru că nu jucăm în oraș, jucăm pe un stadion, ăsta e stadionul nostru, ce să facem? Am vreo vină că terenul arată rău? Dacă vor, să facă cerere la Federație și jucăm doar în Istanbul toate meciurile".

Gaziantep a luat cu împrumut trei jucători în acest mercato

Potrivit Sports Digitale, de Emre Mor s-au mai interesat Antalyaspor și Eyüpspor, echipa pregătită de Arda Turan, dar președintele Ali Koç nu le-a dat încă un răspuns. Nici fanii lui Fenerbahce nu doresc ca internaționalul turc cu 15 selecții și un gol să plece. 

Emre Mor este cotat de Transfermarkt.de la 2,5 de milioane de euro și are contract cu Fener până în iunie 2025. Până acum, Gaziantep s-a întărit în ianuarie cu extrema dreaptă română Deian Sorescu, împrumutat de la Rakow, cu portarul turc Halil Bağcı de la HJK Helsinki și cu mijlocașul central hondurian Bryan Acosta, adus de la Portland.

Până acum i-am respectat mult pe toți turcii, pe toți antrenorii turci, dar eu nu accept să se ia de orașul meu, de echipă. Cine e Ismail Kartan? Cine e? De ce vorbește de teren? Să vorbească despre joc
Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Război total Barcelona contra Real! Laporta: „Rușine pe Bernabeu!” » Madridul contraatacă: „Întreaga carieră a lui Xavi e suspectă”
SPANIA
Război total Barcelona contra Real! Laporta: „Rușine pe Bernabeu!” » Madridul contraatacă: „Întreaga carieră a lui Xavi e suspectă”
Un „colos” din Europa, de vânzare! Miliardarul rus cumpărase clubul în 2011 cu un euro
FRANȚA
Un „colos” din Europa, de vânzare! Miliardarul rus cumpărase clubul în 2011 cu un euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează