INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLYMPIQUE MARSEILLE

Marseille, gata să pună mâna pe Olivier Giroud, după cinci ani petrecuți în Premier League

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat vineri, 07 iulie 2017 10:51

Marseille este în pole-position pentru a semna cu Olivier Giroud, atacantul lui Arsenal. Și alte echipe îl ”vânează”, precum Everton, West Ham sau Lyon, dar oferta de 28 de milioane de euro a formației de pe ”Velodrome” par să încline balanța, conform The Telegraph.

Viitorul fotbalistului francez a devenit nesigur, după ce ”tunarii” l-au achiziționat pe Alexandre Lacazette de la Lyon, cu suma record în istoria clubului englez, de 52,6 milioane de lire sterline.

Giroud, în vârstă de 30 de ani, a încheiat un nou contract cu Arsenal în luna ianuarie până în 2019, dar el și-a exprimat frustrarea în sezonul încheiat că nu a primit mai multe șanse de a juca, de la Arsene Wenger.

Francezul a vorbit săptămâna aceasta de înțelegerea cu ”tunarii”, dar a recunoscut că ar fi interesat de o plecare de pe ”Emirates”. Atacantul a fost monitorizat de Everton, care și-l dorește ca un posibil înlocuitor pentru Romelu Lukaku, care este aproape de a semna cu Manchester United.

Olivier Giroud a început fotbalul la Grenoble, dar perioada sa cea mai bună a petrecut-o la Arsenal, unde a evoluat din 2012, câștigând trei Cupe ale Angliei.

El este cotat la 22 de milioane de euro de transfermarkt, iar în ultimul campionat a jucat 29 de meciuri (din care doar 11 ca titular), înscriind 12 goluri. De asemenea, fotbalistul a adunat 64 de selecții pentru naționala Franței, marcând de 27 de ori.

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (1)
mirceatimis08
mirceatimis08  •  07 Iulie 2017, 16:13

Corectare de dorit:oferta de xx milioane PARE sa incline balanta si nu PAR sa incline s.a.m.d.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează