INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACUZAȚII

O jurnalistă denunță mascota clubului pentru hărțuire sexuală în timpul unui meci

Articol de - Publicat marti, 27 februarie 2024 12:23 / Actualizat marti, 27 februarie 2024 13:53

Gisele Kumpel, reporter la Radio Monumental, a depus o plângere pentru hărțuire sexuală împotriva mascotei de la Internacional de Porto Alegre, la meciul cu Gremio, câștigat cu 3-2.

Jurnalista braziliană spune că Saci, mascota lui Internacional, i-a făcut avansuri: „Eram singura femeie din acea parte a terenului. Mai erau și alți jurnaliști, dar el a făcut asta doar cu mine”, a declarat Gisele, conform Marca.

Miliardarul Roman Abramovich plănuise o mutare incredibilă cu Alexei Navalny, fix înainte de moartea disidentului!
RUSIA
Miliardarul Roman Abramovich plănuise o mutare incredibilă cu Alexei Navalny, fix înainte de moartea disidentului!

Reportera a povestit că atunci când Alan Patrick a marcat pentru Internacional, mascota „a venit lângă mine și m-a îmbrățișat. A rămas lipit de mine, chiar și cu masca pe față, a încercat să mă sărute. Am putut auzi sunetul sărutului și i-am simțit transpirația”.

O jurnalistă denunță mascota clubului pentru hărțuire sexuală în timpul unui meci
Gisele Kumpel, reporter la Radio Monumental (foto: Instagram)

Internacional de Porto Alegre a pus deja la dispoziția poliției imaginile de pe camerele de supraveghere de pe stadion pentru a putea investiga și a anunțat că îl va retrage pe angajat din activitate pe durata anchetei.

„În ceea ce privește înregistrarea unui incident în care a fost implicată mascota Saci, Sport Club International informează că a transmis imaginile din circuitul său intern de monitorizare către secția de poliție care va investiga acest episod. Avem încredere că toate faptele vor fi clarificate.

Prin urmare, și până la soluționarea promptă a cazului, angajatul responsabil cu rolul de mascotă și clubul vor rămâne la dispoziția autorităților. Până la finalizarea procedurii, angajatul va fi retras din activitate”, a precizat clubul într-un comunicat oficial.

Un alt jurnalist brazilian confirmă atitudinea nepotrivită a mascotei clubului Internacional

Pe rețelele de socializare, Gisele Kumpel a scris: „Încă o zi în care femeile care vor să își facă meseria în fotbal și suferă pentru asta din cauza unor idioți delincvenți”. Jurnalista mai spune că-l va da în judecată: „Merg până la capăt pentru ca nicio altă femeie să nu mai treacă prin asta”.

Jurnalistul Márcio Neves a confirmat pe contul X (Twitter): „Nu știu cine este mascota lui Internacional și nici măcar nu știu dacă este mereu aceeași persoană, dar atitudinea de astăzi este extrem de inconfortabilă.

Am văzut lipsă de respect față de mai multe persoane, în special față de echipa de arbitri și de jucătorii adversari. Am fost lângă Gisele Kümpel în timpul meciului și ea m-a avertizat. I-am menționat că nu este prima dată, dar nu mi-am imaginat niciodată că se va ajunge în punctul în care s-a ajuns. Îmi pare foarte rău că nu mi-am dat seama la momentul respectiv”.

Hugo Mallo, acum la Internacional Porto Alegre, acuzat că ar fi abuzat sexual mascota clubului Espanyol!

Hugo Mallo (32 de ani), fostul căpitan al Celtei Vigo, care evoluează acum la Internacional din Porto Alegre, are dosar penal după ce a pipăit în zonele intime femeia deghizată în papagal purtând tricoul lui Espanyol. Fapta datează din 24 aprilie 2019, înaintea unei partide dintre Celta și Espanyol, procesul având loc în Barcelona.

Fotbalistul va fi judecat pentru o presupusă agresiune petrecută pe teren, chiar înaintea fluierului de start al unei partide cu Celta din prima divizie iberică!

Pe imaginile captate de camerele TV ce au transmis jocul se observă că Mallo se oprește mai mult în fața perușului, îmbrăcat în alb-albastru, și aflat lângă ultimul fotbalist. Nu este însă foarte clar, din cauza filmării dintr-un unghi nepotrivit.

Ex-căpitanul echipei din Vigo a fost citat pentru a se prezenta pe 11 iulie la Judecătoria Penală numărul 19, unde se va desfășura procesul în formă abreviată, după ce în „Ciutat de la Justícia" trebuia să se judece dosarul pe 25 mai 2023.

Hugo Mallo este suspectat că ar fi pipăit mascota, apoi și-a băgat o mână pe sub costumul perușului și ar fi atins mascota pe sâni, abuzând-o sexual, după cum informează cotidianul AS. „După ce a dat mâna cu adversarii, Mallo a apucat mascota de un sân și apoi a început să facă gesturi nepotrivite”.

Absolvit în primă instanță!

Fotbalistul spaniol a negat tot timpul acuzațiile aduse și s-a apărat susținând că doar a salutat adversarii de la Espanyol și la fel a procedat și cu mascotele, neștiind care este sexul acestora. Ancheta s-a oprit atunci.

Numai că apărarea victimei a decis să facă apel la Secția a IX-a a Tribunalului Provincial din Barcelona, care a revocat ordonanța Tribunalului din Cornellà, pentru că existau, de fapt, unele fapte ce puteau constitui infracțiunea de abuz sexual. Dacă va fi găsit vinovat, agresorul ar putea primi o amendă penală sau o pedeapsă cu suspendare.

Citește și:

L-au radiat din clubul legendelor! Decizia inatacabilă luată de șefii Barcelonei
LA LIGA
L-au radiat din clubul legendelor! Decizia inatacabilă luată de șefii Barcelonei
Imagini reprobabile din timpul meciului! Un minor a intervenit pentru a-și opri tatăl, care a intrat pe teren și a lovit un adversar
scandalos
Imagini reprobabile din timpul meciului! Un minor a intervenit pentru a-și opri tatăl, care a intrat pe teren și a lovit un adversar

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
VanBasten2000
VanBasten2000  •  28 Februarie 2024, 08:13
Postat de rav410wrc pe 27 Februarie 2024, 23:45

Da' daca mascota este o ea, tot hartuire se cheama ?! Sau LGBTQXYZ++ !? :))))

Tot hartuire se cheama.

rav410wrc
rav410wrc  •  27 Februarie 2024, 23:45
Postat de VanBasten2000 pe 27 Februarie 2024, 17:47

Daca ti-ar pune o mascota din asta mana pe cuc te-ai simti bine?!

Da' daca mascota este o ea, tot hartuire se cheama ?! Sau LGBTQXYZ++ !? :))))

VanBasten2000
VanBasten2000  •  27 Februarie 2024, 17:47
Postat de mihneailie030 pe 27 Februarie 2024, 15:19

Toate se vizează hărțuite... Și de Alba ca Zăpada... Nu contează. Bani sa iasă!!!!

Daca ti-ar pune o mascota din asta mana pe cuc te-ai simti bine?!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close