INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Mașina de fabricat bani » Suma colosală pe care a primit-o Neymar pentru postările din ianuarie de pe rețelele de socializare!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 09 februarie 2018 11:35

Neymar, starul lui PSG, care câștigă anual 37 de milioane de euro din salariu, ar fi adunat încă 34 de milioane numai pentru cele 74 de mesaje oferite fanilor în ianuarie pe rețelele de socializare.

Neymar nu e doar o mașină de driblinguri, generând fente în cascadă. Brazilianul, care tocmai a împlinit 26 de ani, e și o mașină de fabricat bani. Și nu doar pe gazon. Oriunde merge, orice face brazilianul e plătit generos.

Atacantul paulista al lui PSG câștigă numai din salariu 37 de milioane de euro brut (28 de milioane net), dar și un asemenea salariu mamut, al doilea în lume, după Messi (48 de milioane), nu înseamnă mare lucru față de cât primește Ney de la sponsori pe rețelele de socializare.

Potrivit jurnalului Le Parisien, al cărui articol pornește de la un studiu realizat de Blinkfire, o singură postare a lui Neymar îi aduce 459.000 de euro. Și, adunând toate mesajele din ianuarie, 74, se estimează că brazilianul ar fi luat 34 de milioane de euro într-o singură lună! Din postări pe Instagram, Facebook și Twitter! 

186,4 milioane de faniare Neymar pe toate rețelele de socializare (Instagram, Facebook, Twitter)

Fanii lui Neymar, pe rețelele de socializare

  • 88,8 milioane pe Instagram
  • 60 de milioane pe Facebook
  • 37,6 milioane pe Twitter

"O asemenea sumă, 459.000 de euro, cât primește Neymar pentru o singură postare, ar plăti o companie pentru un clip publicitar ce apare într-o finală de Campionat Mondial"
Stéphane Guerry, președinte Havas Sport&Entertainment, pentru Le Parisien

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
424897461037738
Nicu Valentin Vasiliu  •  09 Februarie 2018, 15:05

aberatii marca gsp ! ^^ =))

catalynn
catalynn  •  09 Februarie 2018, 12:31

Sincer sa fiu astia au inebunit de tot cu sumele astea. Nu zice nimeni ca un fotbalist de super clasa ar trebui sa se muitumesca cu salariul unui Alibec insa 37 milioane salariul si 200 de milioane sa il aduci e deja ridicol. In ce priveste reclama la fel. Banii aia nu ii primește de la un SRL de la Parterul unui bloc din Berceni ci tot de la niste giganți comerciali. Si pt ce!? Nu știm ca exista si ce vand Nike, Coca Cola, McDonald’s, Budweiser, etc!? Chiar nu vad justificarea economică la a arunca astfel de sume la gunoi ... Nu e nici o saptamana de la SuperBowl. Aia acolo practic dau tonul: peste 5 milioane USD pt 30 de secunde spațiu publicitar!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  09 Februarie 2018, 12:21

cred ca suma este mult exagerata.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează