INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

Măsuri de criză: Chelsea reduce numărul biletelor gratis pentru fotbaliştii săi :D

Articol de GSP - Publicat marti, 06 ianuarie 2009 00:00

Criza financiară mondială se resfrînge din plin şi asupra forţelor fotbalului european. Directorul executiv al lui Chelsea, Peter Kenyon, a decis să reducă cu 50% numărul de bilete pe care fiecare fotbalist din lot îl primea pe gratis. Astfel, jucătorii din primul 11 au acum dreptul la numai patru tichete de intrare pe Stamford Bridge, reuşindu-se economii de cîteva zeci de mii de lire la fiecare partidă. ;)

 

Mîncare contra cost

Conform The Observer, fotbaliştii din lotul echipei antrenate de Luiz Felipe Scolari nu au primit tocmai bine vestea că vor trebui să plătească din propriul buzunar intrarea în arenă a rudelor şi prietenilor. Mai mult, se pare că Peter Kenyon pregăteşte o nouă surpriză neplăcută fotbaliştilor echipei sale: mesele luate la restaurantele stadionului vor trebui plătite! :D

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  07 Ianuarie 2009, 10:39

si cand te gandeshti ca nu au banii...ce greu le va mai fi!! ziaristi de 2 lei...asa scrieti de subiectul asta de parca unor copii din africa li s-a retras cuponul de la cantina. de toata jena.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close