INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Manchester City transferă de la Chelsea » Fotbalistul așteptat de Pep Guardiola pe Etihad

Campioana Angliei, Manchester City, ar fi foarte aproape de a perfecta transferul mijlocașului Mateo Kovacic (29 de ani), legitimat la formația Chelsea. 
Foto: Imago
Campioana Angliei, Manchester City, ar fi foarte aproape de a perfecta transferul mijlocașului Mateo Kovacic (29 de ani), legitimat la formația Chelsea. Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 16 iunie 2023 21:00 / Actualizat sambata, 17 iunie 2023 00:44

Manchester City, campioana Angliei, ar fi foarte aproape de a perfecta transferul mijlocașului Mateo Kovacic (29 de ani), legitimat la formația Chelsea. 

Plecat de la Universitatea Craiova, Sorin Cârțu pune tunurile pe un jucător: „Jalnic! Ceva de domeniul incredibilului”
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Plecat de la Universitatea Craiova, Sorin Cârțu pune tunurile pe un jucător: „Jalnic! Ceva de domeniul incredibilului”

Mateo Kovacic se transferă de la Chelsea la Manchester City 

Internaționalul croat ar urma să plece de pe Stamford Bridge pe Etihad Stadium în schimbul sumei de 34,2 milioane de lire sterline (aproximativ 40 de milioane de euro), scriu cei de la ESPN. Chelsea a decis să-l vândă acum pe Kovacic, pentru a nu risca să-l piardă gratis la anul. Mateo Kovacic mai are contract până în iunie 2024 cu londonezii. 

Mateo Kovacic ar fi bătut deja palma cu formația din Manchester în ceea ce privește termenii contractuali, mai arată sursa citată anterior. 

Mateo Kovacic a ajuns la Chelsea în august 2018, sub formă de împrumut de la Real Madrid. Trupa din capitala Angliei l-a transferat un an mai târziu pe croat, în schimbul sumei de 45 de milioane de euro. 

4 trofeea cucerit Mateo Kovacic cu Chelsea: o Ligă a Campionilor, un trofeu Europa League, o Supercupă a Euopei și un Campionat Mondial al Cluburilor

La Chelsea, Mateo Kovacic a bifat 221 de apariții, a marcat 6 goluri și a dat 15 pase de gol. În acest sezon, mijlocașul croat a jucat 37 de partide în tricoul londonezilor, a punctat de două ori și a pasat decisiv în două rânduri. 

Citește și: 

Surpriză! Câștigătoarea Europa League a transferat un fotbalist român: „E nerăbdător să joace pentru naționala noastră”

Real Madrid a pus ochii pe un atacant cu mamă româncă » Vârful pe care îl doresc „galacticii”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
Cristi1989
Cristi1989  •  17 Iunie 2023, 00:09

Doar la.Guardiola poți sa vezi asa ceva.. să-l lași sa plece pe Gundogan..ca sa aduci o petardă..mai bine îl cumpărau pe Kante...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează