INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Meci de poveste între Milan şi Udinese » Ruleta rusească

Articol de - Publicat luni, 10 ianuarie 2011 00:00

Liderul a remontat formidabil de la 1-3, dar a riscat să piardă într-un final halucinant, cu 4 goluri splendide în ultimul sfert de oră.


Meci nebun, răsturnări extraordinare de situaţie, goluri fantastice, pase geniale şi un 4-4 halucinant. Milan - Udinese n-a fost deloc piesă de teatru, ci un show care a făcut toţi banii ieri pe "San Siro". O ruletă rusească în care n-a murit nimeni, deşi gloanţele au şuierat încontinuu. Liderul a salvat o remiză, dar campioana Inter (2-1 la Catania) recuperează teren ameninţător.

Pato, refăcut după accidentare, Ibra şi Cassano n-au fost de ajuns pentru a-i subordona pe friulani. Di Natale ("doppietta") şi Sanchez au stabilit o diferenţă ce părea greu de remontat. Milan nu a renunţat şi într-un sfert de oră incredibil a egalat la 3, şi cu un autogol. Apoi a forţat victoria. A riscat să piardă după reuşita lui Denis pe contraatac. Dar Ibrahimovici, din al doilea assist al rezervei Cassano, a lovit letal în prelungiri, iar Abate a ratat în secundele finale ocazia de 5-4!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
anrazvan
anrazvan  •  10 Ianuarie 2011, 09:47

daca vreti articol calumea despre meci, uite aici! ://www.goal.com/en-us/match/48859/milan-vs-udinese/report

anrazvan
anrazvan  •  10 Ianuarie 2011, 09:42

sa scrii in doua aliniate despre un meci cu 8 goluri e putin. Macar asa, un pic insistat la mai multele schimbari de tactici, la marcatori si la absente si tot iesea ceva mai bun. Cu Nesta in teren nu era asa iures in apararea Milanului iar cu Pirlo acolo unde a jucat tot mai obositul Seedorf iar nu era acelasi meci. M-a uimit jocul bun al lui Strasser si mi-as dori sa il vad ceva mai sigur de acum pe Amelia la primul meci in care e salvat de atac. Daca a ajuns unde a ajuns, e portar bun.

rngade
rngade  •  10 Ianuarie 2011, 03:11

Jurnalistilor, da' prestatia absolut senzationala a lui Cavani cu cele trei goluri ale sale din meciul contra "Batranei Doamne" pe care a ingenuncheat-o fara niciun drept de apel nu merita cateva randuri? Nu merita pentru ca v-a executat stapanul, asa-i?!...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează