INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA / HUDDERSFIELD - ARSENAL 0-1

Meciul 1.235. Adio, Arsène! » Arsenal s-a despărțit azi de Wenger + mesajul special din partea adversarilor

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 13 mai 2018 20:24

Arsène Wenger era emoționat. Mai ales când a văzut că Huddersfield i-a făcut "culoar de onoare" în iarbă. Și avionul care a survolat arena lăsa în spate, pe cerul albastru, un mesaj: "Merçi, Arsène. Și nouă ne va fi dor de tine".

"Astăzi, să fii manager un an înseamnă mult timp. Doi ani, extrem de mult. Și eu mă gândeam pe 1 octombrie 1996 că voi rezista doi, trei ani maximum. Am rămas 22", a declarat francezul.

Acesta a fost ultimul lui meci pe banca lui Arsenal. Cu numărul 1.235. Și a fost a 707-a victorie. Are un procent de succes de 57,2%. Și 17 trofee.

Campioană cu 100 de puncte

Tot ieri, Man. City a stabilit un nou record în Premier League. Campioană cu 100 de puncte. Decisiv, golul din ultima secundă a ultimei etape: Gabriel Jesus, în minutul 90+4.

Și două partide stupefiante, când s-a tras cortina în elita Angliei. Tottenham, condusă de două ori și egalată la 4, a câștigat cu 5-4 pe "Wembley" în fața lui Leicester. Iar Chelsea a fost zdrobită de Newcastle. 0-3! Probabil, ultimul joc în Premier al lui Conte la albaștri.

Arsenal a câștigat meciul din ultima etapă cu Huddersfield, scor 1-0. VIDEO AICI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
88gore88
88gore88  •  14 Mai 2018, 02:33

Nici nu mai poate sa concureze cu Chelsea,City sau United care au bugete nelimitate.Printr-o conjunctura poate fura un trofeu dar nu titlul...

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  13 Mai 2018, 20:48

TOT PREMIER LEAGUE UL ARE MANAGERI DIN NOUL MILENIU..NUMAI..ARSENIC.. A INTEPENIT ARSENALUL INTR O BULA DIN TRECUT..PA ..PA PAA..PRIETENII MEI ZIC MERCI CA SCAPA DE TINE..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close