INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA - ANGLIA 1-2

FOTO „Meciul cu Anglia trebuie rejucat!” » Golul lui Rice, considerat incorect! Care e motivul

Fanionul de la colțul terenului, căzut
Fanionul de la colțul terenului, căzut

Articol de - Publicat sambata, 25 martie 2023 18:33 / Actualizat sambata, 25 martie 2023 19:24

Fanii italieni contestă primul gol al eșecului suferit contra Angliei, scor 1-2, la debutul în preliminariile EURO 2024. 

În momentul golului de 1-0, marcat de Declan Rice în minutul 13, un fanion de la colțul terenului era căzut la pământ și deplasat față de poziția corectă. Regulamentul îi cere arbitrului în astfel de situații să oprească jocul, să ceară repunerea steagului la loc și apoi să permită reluarea cu faza fixă.

România U19, victorie în al doilea meci al Turului de Elită pentru EURO 2023 » Borza și Mazilu au făcut diferența! Calculele calificării
Turul de Elită
România U19, victorie în al doilea meci al Turului de Elită pentru EURO 2023 » Borza și Mazilu au făcut diferența! Calculele calificării

Fanii au descoperit o poză în care se vede clar acest detaliu, surprins în momentul în care englezii au mers să sărbătorească reușita lui Rice. 

Italienii se revoltă: „Este viciere de rezultat!”

Există și capturi din clipa executării cornerului în care se remarcă detaliul scăpat brigăzii de arbitri. Tifosii Squadrei Azzurra s-au inflamat și au început să comenteze și să se revolte pe rețelele sociale. 

„Meciul cu Anglia trebuie rejucat!” » Golul lui Rice, considerat incorect! Care e motivul
Fanionul de la colțul terenului, căzut / FOTO: Imago

„Golul era de anulat, iar meciul cu Anglia trebuie rejucat!”, cer cei mai furioși dintre aceștia, criticându-l pe centralul sârb Jovanovici. Alții susțin că altfel ar fi curs meciul de la Napoli dacă acel gol, născut după ce primul șut al lui Kane a fost blocat, nu era acordat: ”Este viciere de rezultat!”

În schimb, nimeni nu a contestat lovitura de la 11 metri acordată oaspeților, după ce Di Lorenzo a atins mingea cu antebrațul în careu, într-un duel cu Kane. Arbitrul Jovanovici nu a sesizat detaliul și a fost chemat la margine de asistentul video să vadă reluări ale fazei cu fundașul lui Napoli comițând penalty. A arătat apoi punctul cu var și Kane a dublat liniștit diferența.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Mike Maignan, reacție ironică după ce a fost aprobată „regula anti-Dibu Martinez”: „Portarii să stea cu spatele la executant. În caz că apără, se va da lovitură liberă indirectă”

Curățenie la Arsenal: Arteta dă afară 7 jucători, inclusiv pe cel mai scump transfer din istoria clubului!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
leu.mr
leu.mr  •  25 Martie 2023, 20:10

A fost si un porumbel care s-a asezat pe tabela de marcaj - e strigator la cer, anulati meciul !

stelu
stelu  •  25 Martie 2023, 19:31

hai sa fim seriosi

Vezi toate comentariile (2)
Comentează