INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Mesaj emoţionant al soţiei lui Kaka pentru "Balonul de Aur" care nu mai prinde nici banca la Real Madrid

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 august 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 29 august 2012 13:20

Kaka este tot mai aproape de a se despărţi de Real Madrid, mai ales după conflictul pe care tatăl şi impresarul său, Bosco Leite, l-a avut cu Jose Mourinho, pe care l-a acuzat că urmează interesele impresarului Jorge Mendes, care are alte planuri pentru echipă în acest nou sezon. Brazilianul nu mai prinde nici măcar banca la Real, fiind lăsat în afara lotului la fiecare dintre cele trei meciuri oficiale jucate pînă acum şi la returul Supercupei Spaniei de diseară.

Carol, soţia lui Kaka, este îngrijorată de situaţia mijlocaşului de 30 de ani, şi a publicat pe contul de instagram o imagine ce conţinea două fotografii cu Kaka şi premiile sale cele mai importante, alături de un mesaj emoţionant de susţinere pentru partenerul său de viaţă, cu care are doi copii: Luca şi Isabella.

"Cel mai bun fotbalist din lume, conform FIFA! Balon de Aur! A cîştigat toate premiile posibile şi imposibile! A cîştigat tot ceea ce poate visa un fotbalist, a evoluat la cele mai tari cluburi din Brazilia şi din Europa. A suferit, dar a învins. A trecut prin lupte şi necazuri, dar a ieşit victorios! A fost rănit, dar s-a vindecat. Ar fi putut să lase fotbalul, dar a continuat, punctual, muncitor, devotat, dedicat şi disciplinat, cum nu am văzut pe nimeni altcineva. Merită tot prestigiul şi recunoaşterea. Admiraţia familiilor din locurile prin care am trecut a fost mereu pentru tipul de om care este: credincios, autentic, integru. Un caracter unic. Vei reveni şi vei porni iar la drum, pentru că Dumnezeu are grijă de cei care îl poartă în suflet. Pentru mine vei fi mereu cel mai bun din lume. Cel mai bun soţ, tată şi profesionist! Tata, noi te iubim mult! Vom fi din nou împreună. Brazilia, fani, admiratori, iubitori de fotbal, cu toţii avem nevoie de tine", este mesajul lui Carol pentru Kaka.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
playmaker
playmaker  •  29 August 2012, 21:47

Adevarul este ca omul numai joaca absolut nimic la ora actuala.

talpaiadului
talpaiadului  •  29 August 2012, 17:15

Kaka a fost un fotbalist extraordinar la Milan, dar la Real nu s-a adaptat, cum nici Hagi, alt fotbalist de geniu, nu s-a adaptat. Mourinho are perfecta dreptate, Kaka nu mai are loc la Real, trebuie sa-si relanseze cariera in alta parte. Oricum, Barca e cea mai buna echipa din lume si Messi cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor.

tzii
tzii  •  29 August 2012, 14:54

hai la barca!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează