INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Mesaj înfiorător: „doamna de fier” a lui Roman Abramovich la Chelsea, amenințată! „Dacă nu dai banii, te fac eu să plătești!”

Marina Granovskaia, fostul director sportiv al lui Chelsea
Marina Granovskaia, fostul director sportiv al lui Chelsea

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2022 09:48 / Actualizat luni, 24 octombrie 2022 10:02

Marina Granovskaia, fostul director sportiv al lui Chelsea, a primit amenințări din partea unui agent de jucători. 

El le-a cerut clubului și Marinei să-i transfere în cont suma de 345.000 de euro, comision dintr-un transfer: „Vă trag la răspundere pentru felul în care v-ați purtat cu mine. Asta nu este o amenințare, este o promisiune. Dacă nu dați banii, vă promit că vă voi face să plătiți pentru asta! Vina e a ta!".

+7 FOTO

„Doamna de fier” a lui Roman Abramovich, negocieri cu alt club

Marina Granovskaia, mâna dreaptă a lui Roman Abramovich pe vremea când acesta deținea clubul britanic Chelsea Londra, ar fi fost aproape să semneze cu Spartak Moscova, scria în iulie presa internațională.

„Șefa lui Mourinho”, cum i s-a spus când portughezul a „descălecat” pe Stamford Bridge pentru a doua oară, este considerată unul dintre cele mai influente personaje din cariera rusului Roman Abramovich.

Alături de rus din 1997 și absolventă a Universităţii de Stat din Moscova, Marina Granovskaia are 47 de ani și ar urma să o conducă pe Spartak Moscova, de care Roman Abramovich ar fi interesat ca investiție, conform London World.

Spartak este una dintre puținele destinații sportive pentru fostul patron al lui Chelsea, în condițiile în care războiul dintre Rusia și Ucraina a limitat cluburile la care acesta poate ajunge.

Marina Granovskaia este văzută drept unul dintre cele mai bine conectate personaje din fotbalul mondial, ea fiind implicată în tot ce înseamnă managementul clubului de pe Stamford Bridge, care a bifat două Ligi ale Campionilor sub „domnia” lui Abramovich.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Derby abandonat! Haos la meciul următoarei adversare a FCSB-ului în Europa » Filmul incidentelor: Drăguș, pus pe scandal

Mircea Lucescu, dezamăgit de propriii jucători, după un nou pas greșit în campionat: „Fără concentrare, fără curaj. Multe greșeli individuale”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează