INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Mesajul care învie » Del Piero a trezit din comă o fată de 12 ani!

Del Piero se poate retrage liniştit. A salvat o viaţă
Del Piero se poate retrage liniştit. A salvat o viaţă

Articol de - Publicat vineri, 10 februarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 09 februarie 2012 21:17

O fană a lui Juventus şi-a revenit miraculos după ce ascultat vocea căpitanului. Giada Scalise suferise un atac cerebral pe 22 ianuarie, chiar după un gol reuşit de Del Piero!

Cîteva cuvinte pot face uneori minuni, valorînd mai mult decît orice gol ori victorie. Alessandro Del Piero a cîştigat cel mai important meci, fără să aibă nevoie de picior sau cap să marcheze. A readus la viaţă o fată de 12 ani, internată în comă, într-un spital din Cosenza, pe 22 ianuarie!

Căpitanului lui Juventus i-a fost de ajuns acum vocea. Vocea de adolescent pe care una dintre fanele sale, Giada Scalise, o ascultase de atîtea ori la radio şi la televizor, în timp ce idolul său povestea un gol sau un rezultat realizat în secundele finale, a fost ultima speranţă. Del Piero a răspuns apelului făcut de familia disperată a tinerei de lîngă Crotone şi a pus capăt coşmarului.

Cel mai frumos gol
Nu ştia că golul cu AS Roma semnat de atacantul de 37 de ani şi triumful "bianconerilor" (3-0) din "sferturile" Cupei îi provocaseră o hemoragie cerebrală! Alex a pus suflet şi pasiune ca într-o finală de Ligă în videomesajul înregistrat: "Ciao, Giada! Sînt Alessandro Del Piero. Sper să te trezeşti cît mai curînd pentru a putea urmări meciurile lui Juventus şi ale mele. Vrem să te vedem şi să te cunoaştem".
Fetiţa, care fusese operată, a deschis ochii şi a zîmbit, uimindu-i pe medicii resemnaţi. "Unde-i Alex?", a întrebat şi a cerut o îngheţată cu cremă de stracciatella. A văzut apoi întregul filmuleţ. După ce va termina recuperarea, Giada e aşteptată pe "Juventus Stadium" de Del Piero&Co.

"Credeam că visez cînd am auzit că Del Piero o strigă pe nume. Şi pietrele au plîns de emoţie în salonul de spital" (Francesco Scalise, tatăl fetei)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
cristinaco71
cristinaco71  •  10 Februarie 2012, 12:03

Impresionant!!!

alecsss
alecsss  •  10 Februarie 2012, 08:41

Aveau pietre in salonul de spital???

steaua.libera
steaua.libera  •  10 Februarie 2012, 02:25

Incredibil :) Respect Alex Del Piero si Multa sanatate, Giada!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează