INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Messi, desființat în presa argentiniană! "Prestația lui a fost absolut scandaloasă! Nu merită banderola de căpitan!"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iulie 2015 17:38

Lionel Messi a mai pierdut o finală cu Argentina și conaționalii săi nu-l menajează pe superstarul "Pumelor".

După 1-4 la loviturile de departajare, cu Chile, la Copa America, presa din țara sa l-a pus din nou la colț, Leo fiind indicat drept unul dintre principalii vinovați pentru un nou eșec.

Principalul cotidian argentinian, Olé, găzduiește astăzi un editorial tăios la adresa fotbalistului Barcelonei, cel care poartă banderola de căpitan al "Pumelor".

Iată cele mai importante fragmente, care-l vizează pe Messi.

"Echipa nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor în încă o finală. Echipa și, mai ales, căpitanul Messi, care s-a plimbat rătăcit pe teren...
Gata cu scuzele! Un pic de respect pentru fanii aceia care au urmărit la TV sau au ajuns cum au putut și au cheltuit ce nu aveau pentru a vedea naționala printre mii de chilieni. Trebuie să le cereți iertare, cu capul plecat, așa cum Messi știe foarte bine s-o facă, și să mergem înainte. Să strîngem din dinți, iar data viitoare să avem o echipă mai asemănătoare lui Mascherano. Messi nu merită banderola de căpitan! Să terminăm odată cu asta! Cel mai bun fotbalist din lume nu ne reprezintă în momentele importante. Prestația lui a fost absolut scandaloasă!

Uneori poți juca bine, alteori nu. Dar e inacceptabil să te plimbi pe teren, absent, în timp ce colegii tăi își fac treaba. Să fii cel mai bun nu îți dă doar drepturi, ai și obligații. Ăsta era momentul în care aveam șansa să ne luăm revanșa după finala din Brazilia, de la Mondial, pe care, de asemenea, am pierdut-o, dar în fața formidabilei Germania. De data asta a fost o finală pierdută în fața lui Chile, la penalty-uri, dar asta nu e partea cea mai gravă... Hai să nu ne mai ascundem după deget, ne-a lipsit Messi. Și fără Messi, fără idei, pentru că naționala n-a avut nici o idee de joc, am avut o națională care a semănat cu cea aliniată de Sabella în finala Mondialului. Ne-am apărat bine, Chile a încercat să ne pună probleme, dar fără mari bătăi de cap. Nu acolo a fost problema, ci în față. Poate ideea de joc a lui Martino e una interesantă, dar astea-s momentele în care trebuie susținută...

Există oameni care se ridică la nivelul așteptat în finale, iar alții nu. Echipa asta n-a arătat caracter, iar asta e ce i se poate întîmpla mai rău unei echipe. Jucătorii trebuie să le ceară iertare fanilor, așa ca Mascherano, cu lacrimi în ochi. Contează scuzele celor care au dat totul pe teren.

Cel mai bun fotbalist al tău, cel mai bun din lume, privește în jos și pare că ar vrea să intre în pămînt. Se ascunde într-un metrou care îl duce în vreun loc îndepărtat, coboară la o stație fără nume și rămîne pe loc, uitîndu-se din cînd în cînd la trenul care vine și pleacă. A mai trecut o finală. E momentul să acceptăm problema și să luăm măsuri radicale".

Argentina a pierdut, 1-4, la penalty-uri, finala Copa America, în fața lui Chile. Higuain și Banega au ratat la loviturile de departajare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
mircea1957
mircea1957  •  06 Iulie 2015, 22:37

Daca o nationala sta intr-un jucator, atunci este de lumea III-a. Messi la penalty-uri a inscris, ceilalti ce au facut???!!

madskills
madskills  •  06 Iulie 2015, 18:41
Postat de Florin Serban pe 06 Iulie 2015, 18:20

Dar parca Higuain si Aguero au fost si mai slabi in meciul cu Chile.

nu se pune cand ratezi de la 2m cu toata poarta in fata sau cand vanezi ozn-uri la penalty. Cel mai "slab" a fost Tevez, "ticalosul" nici nu a jucat pentru tara lui :))

987582911275137
Florin Serban  •  06 Iulie 2015, 18:20

Dar parca Higuain si Aguero au fost si mai slabi in meciul cu Chile.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează