INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Messi e făcut praf de un preparator fizic: "A pus antrenori, a decis cine joacă, a făcut de toate și ne-a mers îngrozitor"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2016 18:14

Un fost preparator fizic de la naționala Argentinei a făcut dezvăluiri despre influența lui Lionel Messi la prima reprezentativă.

Carlos Dibos este un fost colaborator al lui Alfio Basile, selecționer al "pumelor" în perioada 2006-2008, și este și cumnatul lui Diego Simeone, antrenorul lui Atletico Madrid.

Dibos  a declarat la Radio La Red: "În țara asta a noastră, resentimentele, ura și egoismul îi fac pe oameni să aibă o atitudine de neînțeles. Nu pot să cred că există jurnaliști care spun că Simeone nu va fi niciodată selecționer pentru că Messi nu-l place. Sunt nebuni!

Să fim clari: Messi a pus antrenori, a decis cine să joace, a făcut de toate și ne-a mers îngrozitor!

Simeone nu a ajuns grație norocului pentru a doua oară într-o finală de Liga Campionilor. Muncește foarte mult, nu lasă nimic la voia întâmplării. Sunt căsătorit cu sora lui de 20 de ani și petrec mult timp alături de el, merg la antrenamente și îl văd ce face. Îmi scot pălăria în fața lui", a spus Dibos.

Nu este prima dată când apar informații că Messi influențează deciziile în privința antrenorilor sau a titularilor dintr-o echipă. În trecut s-a vorbit despre acest lucru și la Barcelona.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
dinamo100
dinamo100  •  06 Mai 2016, 10:32

Aiurea. Nu e neobisnuit ca jucatorii importanti sa influenteze unele decizii, se intampla peste tot asta, dar de-aici si pana la a-l face pe Messi raspunzator pentru anumite neimpliniri ale nationalei e cale lunga. In general Messi nu pare un tip dictatorial, narcisist sau agresiv la adresa colegilor sau antrenorilor. Este mic copil pe langa Cristiano, Roben, Ibrahimovici sau alte staruri.

941019369262281
Nicolaie Costel  •  05 Mai 2016, 21:29

Le-a mers atat de ingrozitor incat au ajuns in finala mondialului, unde au pierdut in prelungiri. Bleah !

696253093853906
Ghita Florin  •  05 Mai 2016, 18:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează