INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIONEL MESSI

Messi în 2010. Performanţe senzaţionale reuşite de argentinian!

Articol de GSP - Publicat luni, 27 decembrie 2010 00:00

Chiar dacă la Campionatul Mondial nu a avut cele mai reuşite evoluţii, Balonul de Aur din 2009 a făcut din nou un sezon fabulos. Învoit de Guardiola pînă pe 3 ianuarie, Leo Messi are parte de o vacanţă bine meritată.

Numerele sale în 2010 sînt excepţionale. 62 de goluri în 67 de meciuri. A marcat goluri extraordinare numărîndu-se din nou printre nominalizaţii pentru titlul de cel mai bun jucător al anului. A reuşit mai puţin de patru goluri împotriva lui Arsenal, în sferturile Ligii Campionilor, iar în perioada 20 octombrie - 24 noiembrie, în care Barcelona a jucat 10 meciuri, Messi a marcat 16 goluri.

Planuri pentru anul viitor. "În 2011 vreau să câştig Copa America, primul titlu cu echipa naţională. Voi face totul pentru a câştiga. Ar fi cel mai frumos cadou pentru poporul argentinian", a spus Messi.

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (2)
mariusss10
mariusss10  •  20 Iunie 2011, 01:05
Postat de lucell pe 27 Decembrie 2010, 15:04

si performanta senzationala de a NU INSCRIE macar un gol la mondial ?? la barcelona POATE , daca ar juca la orice alta echipa ar fi slabut.

ce conteaza daca nu marchezi atata timp cat dai pase de gol? esti mandru de c.ronaldo ca a dat gol dupa ce i'a cazut mingea in cap si s'a dus in poarta? conteaza unde ajungi cu echipa ta si ce ai obtinut...

lucell
lucell  •  27 Decembrie 2010, 15:04

si performanta senzationala de a NU INSCRIE macar un gol la mondial ?? la barcelona POATE , daca ar juca la orice alta echipa ar fi slabut.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează