INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MEXIC

Atac devastator asupra lui Messi: „E un pitic posedat, cu față de demon!” » Cine l-a insultat pe argentinian

Lionel Messi (foto: Guliver/Getty Images)
Lionel Messi (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de - Publicat luni, 08 aprilie 2024 14:18 / Actualizat luni, 08 aprilie 2024 17:00

Nico Sanchez (38 de ani), antrenorul secund al lui Monterrey, l-a atacat dur pe Leo Messi. Deținătorul Balonului de Aur l-a amenințat cu pumnul în zona vestiarelor și l-a provocat spunându-i „Tu cine te crezi?”, după eșecul (1-2) în prima manșă a Ligii Campionilor CONCACAF. Asistentul argentinian l-a insultat și pe Tata Martino, pe care l-a făcut „prost și plângăcios”.

S-a lăsat cu mare scandal după confruntarea de la Miami, din turul „sferturilor" Ligii Campionilor CONCACAF. Inter a cedat cu 1-2 în fața echipei mexicane Monterrey, rezultatul fiind contestat de fotbaliștii echipei patronate de David Beckham. Pe tunelul care duce la vestiare, jucătorii s-au certat și n-a lipsit mult să se ajungă la o bătaie.

Scene barbare la derby-ul Sofiei, Levski - CSKA » Au fost bătuți cu curelele și loviți cu pumnii de forțele de ordine
BULGARIA
Scene barbare la derby-ul Sofiei, Levski - CSKA » Au fost bătuți cu curelele și loviți cu pumnii de forțele de ordine

Printre protagoniști a fost Leo Messi, care a avut un conflict cu asistentul formației oaspete. Nico Sanchez, mai înalt cu 15 cm decât câștigătorul ultimului „Balon de Aur", a dezvăluit pentru Fox Sports Mexic că a fost amenințat! "Cine te crezi tu?!", i-a spus furios Leo Messi (ce nu a figurat nici pe lista rezervelor lui Inter, acuzând probleme musculare) și i-a pus un pumn aproape de față.

„Nu voia să mă bată, ci numai să mă provoace"

Antrenorul secund al învingătorilor a avut un atac nemaipomenit de dur la adresa campionului mondial: „Când l-am văzut venind spre mine, părea un pitic posedat, având o față de demon! Când a văzut că nu-l bag în seamă și nici nu îl privesc, s-a supărat mai tare! Avea chef de bătaie. Dar nu cred că a vrut să mă lovească, pentru că ar fi fost o greșeală. M-a avut la un centimetru distanță. Și-a pus pumnul lângă fața mea.

Cred că a căutat mai mult reacția mea decât să mă atingă. N-a existat nicio altercație fizică, ci doar discuții aprinse". Nico Sanchez a acuzat, de asemenea, că Inter Miami a șters toate înregistrările video ale conflictului de pe tunel: "Videoclipurile îl puneau într-o lumină proastă, așa că le-au șters".

17goluri și 7 pase decisive are Leo Messi în cele 20 de meciuri jucate pentru Inter Miami după despărțirea de PSG

Și-a prezentat scuzele după ce l-a insultat pe „Tata”

Din grupul ce s-a dus să protesteze și să se răfuiască după finalul partidei, în care au mai fost Luis Suarez, Jordi Alba și Tata Martino, asistentul argentinian a ținut să-i dea replica și antrenorului formației americane.

„Un prostănac. L-am întrebat dacă acum se pune să plângă", l-a insultat pe Martino, după care și-a cerut imediat scuze. Dar nu și lui Leo Messi. Care a evoluat o repriză, după pauză, împotriva celor de la Colorado Rapids (2-2), în cadrul MLS, trecând peste durerile resimțite în ultima vreme, și a reușit primul gol al gazdelor.

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Boloni și-a criticat din nou elevii: „E un punct slab în echipa noastră”
FRANȚA
Boloni și-a criticat din nou elevii: „E un punct slab în echipa noastră”
Marea amenințare Jude Bellingham » Ce statistici are englezul împotriva lui Manchester City
LIGA CAMPIONILOR
Marea amenințare Jude Bellingham » Ce statistici are englezul împotriva lui Manchester City

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
reddog2100
reddog2100  •  08 Aprilie 2024, 21:08

de ce credeti ca a fost jignit?chiar a fost prea bland cu acest nesimtit.Tot timpul a jucat toata echipa pentru el,da,are ceva calitati,dar atat,noi stim sa i ridicam in slavi pe toti papagalii.Asta e multimilionar,nu stie sa se semneze,doar pune degetul,dar nu si plateste taxele la stat,practic este un mic infractor.

anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  08 Aprilie 2024, 17:38

Foarte bine i-a facut cocalarului de Messu care trebuia sa faca puscarie.

VardyParty
VardyParty  •  08 Aprilie 2024, 17:09

Real power can’t be bought. Same with respect.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează