INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Messi sau Ronaldo? Pe cine vede Pele mai bun: "Este mult mai constant!"

Foto: Guliver / Getty Images
Foto: Guliver / Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat duminica, 18 septembrie 2016 19:26

Duelul dintre Cristiano Ronaldo și Lionel Messi nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind lupta ultimului deceniu pentru supremația în fotbalul mondial. Considerat cel mai bun jucător din istorie, legendarul Pele, 75 de ani, este de partea argentinianului, conform ESPN.

„Aș putea menționa câteva nume importante, dar prin prisma celor întâmplate în ultimii 10-15 ani Messi e de departe cel mai bun. E cel mai constant jucător, fără niciun dubiu”, este de părere triplul campion mondial cu naționala Braziliei.

Messi e mai organizat. Cristiano e precum Ronaldo, brazilianul, e un marcator de excepție, însă, repet, Lionel e jucătorul mai bun pentru mine”, a ținut să precizeze Pele.

1281 de goluriîn 1363 de jocuri oficiale și neoficiale a marcat brazilianul Pele de-a lungul carierei petrecute la Santos, New York Cosmos și în naționala Braziliei, record mondial absolut

360 de reușiteîn 350 de apariții în toate competițiile are Ronaldo pentru Real Madrid de la mutarea sa din 2009

461 de goluria marcat Messi pentru catalani în cele 538 de meciuri oficiale pe care le-a jucat din 2004 încoace

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
711328942333656
Bortan Serban  •  19 Septembrie 2016, 01:56

Dar ce a jucat singur ? Eu cred ca acest an a fost al lui Suarez ,iar pe locul doi este Ibrahimovici.

doru5
doru5  •  18 Septembrie 2016, 23:03

Chiar si Zlatan care stie ca a fost indepartat de la Barcelona doar penru ca il deranja pe Messi recunoaste ca Messi e cel mai bun.

doru5
doru5  •  18 Septembrie 2016, 23:01

Dovada ca ar fi jucat macar vreun singur meci pentru echipa...nu ca a jucat echipa pentru el. Asta e diferenta.... Messi se pune in slujba echipei , Cristiana are o echipa in slujba lui. Crizata morocanoasa a vut chiar nemultumiri cand ceolgii ei au marcat....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează