INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Messi va semna cu Barça după sfârșitul mercato » 50 de milioane bonus de prelungire plus un salariu colosal!

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de - Publicat miercuri, 23 august 2017 10:09

Starul argentinian nu va pleca la Man. City, chiar dacă a fost afectat de transferul lui Neymar, și își va prelungi a 8-a oară contractul pe Camp Nou.

Au trecut 49 de zile, șapte săptămâni, de când Barcelona anunța că are acord total cu Messi pentru prelungirea contractului, dar nimic nu s-a oficializat încă.

Și evadarea lui Neymar la PSG a învolburat și mai mult apele. Știind că argentinianul mai are angajament doar un an, până în 2018, mulți și-au imaginat un scenariu catastrofal pentru clubul catalan: Leo să plece de pe Camp Nou gratis! Mai ales după ce au apărut zvonuri că Pep Guardiola l-ar atrage la Man. City și că starul sud-american ar cere garanții sportive pentru a continua.

Totuși, și Marca, și L'Équipe susțin că prelungirea este numai o chestiune de timp. "Totul e rezolvat, așteptăm doar momentul potrivit", a declarat de curând directorul sportiv Robert Fernández. Iar "momentul potrivit" ar fi imediat cum se încheie mercato, în care Barça încearcă să acopere "gaura" Neymar.

Messi, 30 de ani, va semna încă o dată, a 8-a oară, va primi 50 de milioane de euro ca bonus și un salariu aproape dublu. De la 22,8 la 39,4 milioane!

300.000.000 €este clauza de reziliere a contractului lui Messi cu Barcelona

9,35 de milioane de la Neymar sau PSG!

Barcelona nu doar că nu vrea să-i mai ofere tatălui lui Neymar acele 26 de milioane de euro, ca primă de prelungire, în 2016. Dar îi cere vedetei braziliene și 8,5 milioane la tribunal, plus 10% penalizări (9,35 milioane)! Adică bonusul oferit anul trecut, după ce a semnat un nou angajament. Motivul: transferându-se la PSG, care a achitat clauza de reziliere (222 de milioane), Neymar a rupt contractul!

Dacă jucătorul nu va putea plăti, PSG va fi chemată în justiție! Cazul nu-l afectează pe sud-american. Marți, el a fost la Barcelona și s-a întâlnit cu foștii coechipieri. Messi a postat o fotografie pe Instagram cu el și Suárez, comentând: "Volvio" (S-a întors). O mică ironie la Piqué, cel care anunțase pe ultimii metri ai plecării lui Ney: "Se queda" (Rămâne).

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close