INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BOICOT

Mexicul şi-a retras toate echipele, inclusiv naţionala, din competiţiile sud-americane

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 mai 2009 00:00

Mexicul şi-a retras toate echipele, inclusiv prima reprezentativă, din competiţiile organizate de Confederaţia Sud-americană de Fotbal (Conmebol), a anunţat, vineri, federaţia de specialitate, informează AFP.

Forul mexican doreşte să protesteze, astfel, faţă de interdicţia primită de cele două echipe mexicane calificate în Cupa Libertadores, Chivas Guadalajara şi San Luis, de a disputa optimile de finală ale competiţiei pe teren propriu, din cauza gripei porcine, care a făcut 45 de morţi în această ţară.

Totuşi, federaţia din Mexic s-a declarat deschisă dialogului cu reprezentanţii Conmebol pentru a ajunge la un acord, a anunţat secretarul general Decio de Maria.

Cluburile Guadalajara şi San Luis anunţaseră, la rândul lor, că se retrag din competiţia Cupa Libertadores, în faţa cererilor înaintate de adversari, Sao Paulo (Brazilia), respectiv Nacional (Uruguay) de a nu juca în Mexic, ca măsură de precauţie.

Stadioanele din Mexic vor fi deschise publicului în acest sfârşit de săptămână, după ce meciurile din ultimele trei etape s-au desfăşurat cu porţile închise.

Mediafax

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
 •  09 Mai 2009, 19:24

45 de morti si se mira de ce nu vor sa se joace la ei acasa? Dubios, eu unul ma asteptam ca Mexicul sa inteleaga seriozitatea problemei dar ma rog decizia lor. Trebuie sa ii intelegem putin si pe ei sunt microbisti infocati oamenii.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează