INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MĂRTURIA LUI RAMSEY

"Mi-am văzut piciorul cum atîrna frînt în unghi!"

Articol de - Publicat sambata, 06 martie 2010 00:00

Tînărul atacant al lui Arsenal a vorbit prima oară după îngrozitoarea accidentare suferită în urmă cu o săptămînă. "Mi-amintesc clar ceea ce s-a întîmplat. Imediat după acel tackling m-am ridicat şi am văzut că piciorul mi-e rupt şi atîrnă în unghi. Am revăzut imaginile coliziunii şi după meci, dar nu vreau să insist prea mult pentru că oricum nu mai pot schimba nimic".


Ramsey nu şi-a pierdut deloc optimismul la 19 ani: "E o lovitură grea. Tocmai începusem să progresez în acest sezon, dar sînt tînăr şi mă pot reface. Am făcut operaţie în week-end-ul trecut şi acum trebuie să am răbdare. Sper să mă întorc însă mai puternic şi mai pregătit decît înaintea accidentării", mărturiseşte galezul. Care spune că a primit o grămadă de jucători în vizită la spital: "Sînt mîndru că joc la Arsenal şi am avut parte de un ajutor fantastic. Eu sînt convins că, şi fără mine, colegii vor reuşi să cîştige un trofeu în acest sezon".
Ramsey a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu în minutul 66 al partidei Stoke City -
Arsenal 1-3, după intrarea violentă a internaţionalului englez Shawcross.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
 •  11 Martie 2010, 11:05

cand o sa scrie-ti dumneavoastra corect

 •  07 Martie 2010, 00:27

cand o sa traduce-ti si voi corect ??? luati-va traducator!

inima_de_caine
inima_de_caine  •  06 Martie 2010, 15:14
Postat de pe 06 Martie 2010, 12:58

"Tînărul atacant al lui Arsenal a vorbit prima oară după îngrozitoarea accidentare..." .sunteti prost informati.Ramsey nu este atacant,ci mijlocas.este principalul favorit sa'i ia locul lui fabregas in cazul in care aceasta va parasi gruparea lui Wenger.Dc nu va documentati inainte de a scrie aceste articole ?!

Ai dreptate! Le ofer gsp-iştilor link-ul spre pagina jucătorului de pe site-ul oficial al clublui: ://www.arsenal.com/first-team/players/aaron-ramsey

Vezi toate comentariile (8)
Comentează