INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MARADONA IESE LA ATAC

"Mi-aş da şi viaţa ca să revin selecţioner!"

Articol de - Publicat sambata, 25 septembrie 2010 00:00

După o lungă perioadă în care a dispărut, marele Diego rupe tăcerea. Maradona nu-şi găseşte locul de cînd a fost îndepărtat de la echipa naţională. "Sînt disperat, mi-aş tăia şi o mînă ca să revin pe banca Argentinei. Mi-aş da viaţa dacă ar trebui!", a declarat "El Pibe d'Oro" pentru Fox TV.

 

Diego l-a mai făcut o dată trădător de directorul tehnic al "pumelor", Carlos Bilardo, şi l-a atacat pe succesorul său, Sergio Batista: "Nici în Uruguay n-a auzit nimeni de el. Dar la Buenos Aires selecţionerul nu e ales de un grup de conducători, ci de doar pe patronul Julio Grondona", a continuat Maradona, aruncînd săgeţi otrăvite şi spre preşedintele federaţiei. Diego a mai spus că nu a primit nici o ofertă de a pregăti echipa naţională a Portugaliei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
anagramu
anagramu  •  25 Septembrie 2010, 17:14

ahahahah...v-am facut lol :)))

anagramu
anagramu  •  25 Septembrie 2010, 17:13

...ciung

anagramu
anagramu  •  25 Septembrie 2010, 17:12

E suparat rau omul,dar dupa escul de la CM se pare ca demisia lui e intru-totul justificata!Capu' sus Diego, oricum ai pierdut multe din cauza drogurilor,nu cred ca ai vrea cu adevarat sa te trezesti handicapat!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează