INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Un fost internațional englez a dezvăluit cum și unde a suferit cea mai bizară accidentare din carieră » A fost în afara gazonului!

Micah Richards // Foto: Imago
Micah Richards // Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 27 septembrie 2023 21:22 / Actualizat miercuri, 27 septembrie 2023 21:59

Micah Richards (35 de ani), ex-fundaș dreapta timp de 10 sezoane la Manchester City, a povestit într-un podcast că în timp ce făcea sex s-a accidentat: „Am căzut din pat și m-am întins cu piciorul pe jos și am făcut leziune la bicepsul femural”.

Micah Richards a fost un bun fundaș dreapta, dar foarte vulnerabil la tot felul de accidentări. A evoluat zece sezoane la Manchester City și a strâns peste 200 de meciuri în Premier League. Nu a câștigat însă decât două trofee cu „cetățenii”, titlul și Cupa Angliei. 

A trecut pe la toate nivelurile echipelor naționale, de la juniori până la cea mare, pentru care a bifat 13 selecții și un gol. Micah Richards e acum analist sportiv la BBC și a povestit în podcastul „The Rest is Football” despre cea mai bizară accidentare pe care a suferit-o în carieră.

Pep Guardiola își face „mea culpa” pentru jucătorul care n-a dat randamentul dorit: „Am eșuat, n-am putut scoate ce e mai bun din el”
MANCHESTER CITY
Pep Guardiola își face „mea culpa” pentru jucătorul care n-a dat randamentul dorit: „Am eșuat, n-am putut scoate ce e mai bun din el”

Micah Richards: „Am suferit o accidentare sexuală!”

Micah a dezvăluit cum s-a „rupt” în timp ce făcea sex și cum a mințit că s-a accidentat la un antrenament, fază la care colegii din emisiune, Gary Lineker și Alan Shearer, au râs în hohote! 

„A fost o accidentare sexuală, nu știu dacă pot s-o spun în acest program, dar zic că merge. Evident că nu pot să intru în detalii, dar în practică zic că stăteam... , adică mă «simțeam bine» și în timp ce o făceam am alunecat din pat. Mi-am întins piciorul și am simțit cum s-a produs o leziune la bicepsul femural”, și-a început story-ul fostul internațional.

De rușine, Micah Richards a trebuit să-și mintă antrenorul și colegii de la Manchester City

Pentru a evita o postură jenantă în fața echipei, a ascuns adevărul. Richards s-a prezentat normal la pregătire, ca de obicei, până când nu a descoperit o durere și la spate: „Am simțit-o în timpul antrenamentului, dar n-am vrut să zic nimic, pentru că aș fi fost de râsul coechipierilor”, a explicat Richards, care la 31 de ani a spus stop fotbalului. 

Povestea a devenit imediat virală și cu siguranță că foștii săi colegi s-au amuzat grozav, într-atât încât ex-fundașul dreapta a trebuit să posteze o frază de răspuns: „Oricum nu acesta a fost motivul pentru care am fost nevoi să mă retrag așa devreme”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

PSG și-a pierdut fundașul stânga » Cât va mai lipsi și ce a pățit internaționalul portughez Nuno Mendes

Marele Van Basten nu i-a inclus pe Messi și Ronaldo în top 3 cei mai buni fotbaliști din istorie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează