INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Micul Bradley nu se mai desparte de Defoe! Băiatul bolnav de cancer nu se poate dezlipi de vedeta lui Sunderland

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 11 februarie 2017 00:00

Bolnav de cancer, băiețelul în vârstă de 5 ani nu l-a mai lăsat să plece pe favoritul său, atacantul de la Sunderland, adormind în brațele lui la spital.

La doar 5 ani, Bradley Lowery suferă de neuroblastom, o tumoră malignă embrionară a glandei medulo-suprarenale, formă de cancer des întâlnită la copii.

Doctorii i-au anunțat părinții: "Este în fază terminală". Dar ei nu renunță. Caută tratamentul miraculos și încearcă să-i ofere cât mai multe momente frumoase.

La începutul iernii, știind că băiețelul lor e fan Sunderland, i-au făcut o surpriză: pe 14 decembrie, copilul a fost mascota "pisicilor negre" la meciul cu Chelsea, în Premier League.

A făcut poze cu jucătorii, a ieșit pe teren și s-a încălzit alături de ei, iar în pauză i-a marcat un gol lui Begovici, portarul de rezervă al londonezilor. A fost "golul lunii" la Match of the Day, emisiune BBC.

De atunci, micul Bradley a rămas legat de Jermain Defoe. De-abia așteaptă să-l reîntâlnească și, când atacantul în vârstă de 34 de ani îl vizitează, nu se mai desparte de el.

Ultima oară, în urmă cu câteva zile. La spital, puștiul a adormit în brațele jucătorului. O imagine emoționantă, postată de mama lui pe Twitter. Mesajul: "Bradley ar vrea ca el să nu mai plece niciodată".

"Nici nu-mi pot găsi cuvintele pentru a exprima sentimentul trăit alături de acest băiețel uluitor"
Jermain Defoe, atacantul lui Sunderland

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează