INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Micul Messi! » Un copil de 7 ani i-a uimit pe antrenorii Barcelonei

Micuţul Kai Fifield şi tatăl său au fost în vacanţă la Barcelona
Micuţul Kai Fifield şi tatăl său au fost în vacanţă la Barcelona

Articol de - Publicat joi, 07 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 07 iulie 2011 10:46

Turist pe Camp Nou, puştiul a intrat la joc cu alţi băieţi şi a fost remarcat de tehnicianii aflaţi în tribună, care l-au luat la academia campioanei Europei.

În vacanţă la Barcelona împreună cu tatăl său, Kai Fifield, 7 ani, n-a rezistat tentaţiei de a se alătura unor puşti care încinseseră un "cinci contra cinci" pe un teren de antrenament de lîngă Camp Nou. Intrat în joc, micuţul englez, orginar din Northampton, a dat un adevărat recital: driblinguri în cascadă, pase cu călcîiul, devieri sclipitoare. Veritabilă copie în miniatură a idolului său, Lionel Messi.

La final, cînd se pregăteau să părăsească arena, tatăl, Delaney, a fost abordat de unul dintre antrenorii de la celebra pepinieră a campioanei Europei, La Masia. Tehnicianul venise la stadion pentru a-i evalua pe ceilalţi copii, dar sfîrşise prin a urmări cu gura căscată jongleriile lui Kai.

"Ne-a propus să venim din nou, pentru un trial la finele căruia urmau să fie decişi admişii în academia de juniori a clubului. Degeaba i-am spus că a doua zi plecăm. A fost atît de insistent încît nu l-am putut refuza şi-am schimbat biletele de avion", a povestit Fifield senior

Băiatul său a încîntat şi la a doua probă, iar acum se pregăteşte să urmeze drumul bătătorit de Messi pentru a ajunge în prima echipă a Barcelonei.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
sangerica
sangerica  •  07 Iulie 2011, 17:14

o doamne ce aveti mah ? ati luato rasna povestea chiar este pe bune nu sa inventat nimic acest articol este copiat dupa siteul celor de la "the sun" ..

stancuvlad
stancuvlad  •  07 Iulie 2011, 11:27

://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/3676861/Brit-lad-Kai-Fifield-7-nabs-a-trial-for-Barcelona.html E pe bune :)

phanebuton
phanebuton  •  07 Iulie 2011, 10:34

Bine, pe ta-su il cheama odata Kay, odata Delaney :|

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close