INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Midnight Barcelona » Ramadanul împinge amicalul din Maroc la miezul nopţii

Dani Alves, Sanchez şi Messi vor asigura show-ul în Mexic.
Dani Alves, Sanchez şi Messi vor asigura show-ul în Mexic.

Articol de - Publicat sambata, 28 iulie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 27 iulie 2012 20:03

Meciul cu Raja Casablanca e programat diseară de la 22:00, ora locală, două ceasuri mai tîrziu în Spania. La noi va fi transmis de la 01:00, în direct, pe DigiSport 1.

La aproape un an de la Clasico Afterhours, cînd a disputat Supercupa cu Real de la 23:00, ora locală, pe Barcelona o va prinde iarăşi miezul nopţii pe gazon. Amicalul catalanilor cu Raja Casablanca, de la Tanger, va începe la 22:00, ora Marocului. Dar pentru Messi, Dani Alves şi celelalte vedete blaugrana vor fi două ceasuri mai tîrziu, adică 0:00, cît e acasă, în Spania.

Vina o poartă Ramadanul (20 iulie -19 august). În această perioadă, conform tradiţiei, musulmanii ţin post. De la răsăritul soarelui şi pînă la apus nu mănîncă, nu beau şi folosesc timpul doar pentru a se ruga sau a întreprinde acţiuni caritabile.

În ciuda orei tîrzii la care va avea loc meciul, transmis live şi în România, de DigiSport 1 (01:00), stadionul din Tanger va fi plin. După ce-au primit asigurări că Messi nu le trage ţeapă, cum s-a întîmplat marţi, la Hamburg, marocanii s-au bătut pe ultimele cîteva mii de bilete rămase dintre cele 45.000 puse în vînzare.

La fel de tîrziu cu Sevilla
Catalanii au mai început un meci la miezul nopţii pe 4 septembrie 2003. Atunci, în etapa a 2-a din Primera, contra Sevillei, fluierul de start s-a dat la 0:05, ora Spaniei. Oaspeţii au refuzat să joace pe 3, motivînd că nu trecuseră 48 de ore de la precedentul duel, cu Atletico, iar Barca a mutat partida miercuri seara. Fanii au primit gratuit 40.000 de ciorbe la plic, 30.000 de iaurturi, 100.000 de batoane de ciocolată şi 25.000 de pungi cu chipsuri.

2 milioane de euro e bursa Barcelonei pentru amicalul de la Tanger. Dacă nu-l foloseşte pe Messi, ia numai 1 milion

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează