INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Mihailovici în 2010: "Pot să și mor de foame, n-aș accepta să antrenez Milanul!" » Acum e la un pas să semneze cu echipa lui Berlusconi!

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iunie 2015 15:40

Sinișa Mihailovici e la un pas să devină noul antrenor al lui AC Milan. Conducerea clubului italian e hotărîtă să-l înlocuiască pe Filippo Inzaghi, cel care a încheiat sezonul pe locul 10 în Serie A!

Deși SuperPippo își dorește să continue: "Sînt antrenorul Milanului pînă cînd conducerea mă va anunța că s-au schimbat lucrurile. Am învățat multe în aceste luni. Dacă nu primesc vești de la club, voi pregăti echipa pentru sezonul viitor", Berlusconi simte nevoia unei schimbări după sezonul dezastruos al echipei și l-a ales pe Sinișa Mihailovici pentru banca tehnică. Conducerea s-a întîlnit cu sîrbul și, scrie Gazzetta dello Sport, ar fi ajuns la un acord, fiind doar o chestiune de ore pînă va fi făcut anunțul oficial.

Obiectivul trasat lui Mihailovici? Revenirea în Liga Campionilor, un joc ofensiv și spectaculos.

A avut ofertă de la Fener

Formația turcă Fenerbahce i-a făcut o propunere lui Mihailovici: un contract pe 3 ani, 2,8 milioane de euro net pe sezon, plus bonusuri de performanță, cu posibilitatea de a ajunge la 3,5 milioane de euro. Dar Sinișa pare să fi ales Milanul.

Declarația buclucașă

O parte a fanilor Milanului are însă o problemă cu tehnicianul sîrb. E vorba despre o declarație dată în urmă cu 5 ani: "Eu așa sînt făcut, poate greșesc... Pot să și mor de foame, ar fi greu de refuzat, dar dacă aș primi o ofertă nu aș putea s-o accept, aș refuza. Nu aș putea să antrenez Milanul niciodată! Am petrecut 4 ani la Inter, sînt interist", spunea Mihailovici în 2010.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
dash.berlin
dash.berlin  •  04 Iunie 2015, 21:03

Declaratii de genul asta nu-si au sensul in fotbal .Sunt tare curios daca Sumudica ar avea o oferta reala de la Steaua cum ar reactiona :) Eu zic ca ar pupa emblema stelei imediat. .

jalabert
jalabert  •  04 Iunie 2015, 17:12

nu spun ca sarbul e o catastrofa de antrenor dar totusi lotul pe care il avea la sampdoria ii permitea daca era un supe antrenor sa claseze doria macar in primele 4 nu sa astepte sa fie dati afara cei de la genoa ca sa poata participa in cupa uefa. ii urez multa bafta ca o sa aiba nevoie. sper sa vina la doria un antrenor bun si sa nu fie zenga.

andyschleck
andyschleck  •  04 Iunie 2015, 16:30

Plesan 2 :))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează