INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Mihajlovici, criticat în presa italiană: "Milanul are o prestație dezamăgitoare și nici o idee de joc"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 28 septembrie 2015 13:59

Sinișa Mihajlovici are un start mai prost de sezon decît a avut fostul antrenor al lui AC Milan.

Sîrbul a adunat mai puține puncte decît Pippo după 6 etape. S-a vorbit în mandatul lui Inzaghi despre lipsa de experiență și despre faptul că nu are vocație de antrenor, iar Mihajlovici a fost adus tocmai în ideea că dispune de calitățile care îi lipseau fostului tehnician: gestionarea momentelor dificile, construirea unei echipe puternice. Rezultatele nu se văd, cel puțin nu deocamdată, scrie Gazzetta dello Sport.

Milanul lui Inzaghi, în sezonul trecut, era pe locul 5, adunase 11 puncte pînă la acest moment al campionatului, marcase 13 goluri și încasase 9.

Milanul lui Mihajlovici e pe locul 10, cu 9 puncte, 8 goluri marcate și 9 primite.

Ce i se reproșează lui Mihajlovici:

Milanul joacă prost, antrenorul n-a găsit "11"-le cel mai bun, lucru recunoscut și de Sinișa: "Jucăm bine doar o repriză"

Titularizarea lui De Jong, faptul că îi ține pe bancă pe Poli și pe Bacca și că nu știe să profite de potențialul ofensiv al celor 3 atacanți de clasă pe care îi are: Balotelli, Bacca și Luiz Adriano.

Mihajlovici nici nu vrea să audă de posibilitatea de a titulariza acest trident, preferînd varianta cu două vîrfuri: "Am 3 atacanți importanți, aleg cîte doi la fiecare meci. Cine merită va juca".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
eucutine
eucutine  •  28 Septembrie 2015, 16:10

poate-i scuipa, ca e dibaci in asta.

gizeh
gizeh  •  28 Septembrie 2015, 16:04

....un golan

Vezi toate comentariile (2)
Comentează