INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NOU SPONSOR

Milan a semnat cu Emirates: 50 de milioane!

Articol de - Publicat marti, 09 februarie 2010 00:00

Din sezonul viitor, jucătorii lui AC Milan vor purta pe tricouri logo-ul companiei aeriene Emirates. Aceasta va înlocui în următorii patru ani actualul sponsor, bwin.

 

Acordul cu firma din Dubai e în valoare de 50 de milioane de euro, ceea ce înseamnă cîte 12,5 milioane pe an. Pe viitor, colaborarea cu arabii s-ar putea să fie şi mai strînsă.

Ziarele italiene scriu că patronul rossonerrilor, Silvio Berlusconi, se gîndeşte să-i cedeze din acţiuni şeicului Al-Maktoum (foto). "S-a născut o amiciţie ce s-ar putea transforma în dragoste", a comentat un oficial milanez, sub protecţia anonimatului.

Al-Maktoum a fost văzut anul trecut în tribuna lui San Siro, alături de preşedintele Galliani, la un meci al Milanului, cu Palermo.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
 •  09 Februarie 2010, 12:09

bravo,arabii adevarati barbati,se pare ca vin tot mai multi spre europa,vai de femeile moderne,cit de curind cred ca vor trebui sa revina la loc,la educat copii si la facut mincare pt. a nu mai merge copii nostri la fast food,pt. ca la politica sunt varza. ma bucur pt. investitori arabi mai ales ca ei nu si-au pierdut credinta in dumnezeu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează