INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MALDINI REVINE, DAR NU ÎN TEREN

Milan e dată pe mîna fostelor glorii

Articol de - Publicat miercuri, 14 aprilie 2010 00:00

Propunerea indecentă făcută lui Paolo Maldini de a juca iar la 42 de ani nu se va traduce în realitate. Fosta legendă a "rossonerilor" are însă oferta de a ocupa un post în conducere, la fel cum banca tehnică a lui AC Milan va fi preluată la vară, cînd foarte probabil Leonardo îşi va lichida conturile plecînd în Brazilia, de alţi doi foşti jucători, Mauro Tassotti şi Giovanni Galli.


Rămîne de văzut însă dacă Maldini, tentat şi cu un job la echipa naţională a Italiei, va şi accepta să revină, după ce în vara trecută s-a retras deloc în condiţii amiabile, contestat de o parte a fanilor. "Lipseşte o strategie de reînnoire a lotului şi un proiect de viitor", a acuzat atunci fostul fundaş, care l-a apărat de cîte ori a avut ocazia pe Leonardo. Relaţiile s-au mai apropiat în ultimele luni, după o întîlnire cu vicepreşedintele Galliani mediată chiar de Berlusconi, chiar premierul fiind cel ce a avut ideea acordării unui rol de prim plan marilor simboluri ale clubului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
bobbypintilie
bobbypintilie  •  14 Aprilie 2010, 17:58
Postat de pe 14 Aprilie 2010, 15:00

Ar trebui sa reintinereasca echipa, cu media lor de 30+ mare viitor n-au in momentul de fata

ce vina sa aiba Leonardo?...singurul vinovat e don silvio!...ar fi pacat sa plece Leonardo acum la jumatatea drumului!...

 •  14 Aprilie 2010, 15:00

Ar trebui sa reintinereasca echipa, cu media lor de 30+ mare viitor n-au in momentul de fata

Vezi toate comentariile (2)
Comentează