INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPER MARIO HAM-HAM

Milan vinde tricouri cu Balotelli pentru cîini!

Articol de - Publicat luni, 29 martie 2010 00:00

Simpatiile atacantului interist pentru rivala milaneză îi fac tot mai multe necazuri lui Mario Balotelli. După ce acum o săptămînă s-a pozat cu tricoul "rossonero", în timpul unei emisiuni satirice, atacantul de origine ghaneză a ajuns să fie gadget pentru clubul lui Berlusconi.


Aseară, înaintea meciului cu Lazio, la tarabele unde se vindeau articole cu însemnele Milanului, o vînzătoare oferea suporterilor, printre şepci, brelocuri, steaguri şi eşarfe, un tricou cu numărul 45 în culorile roşu şi negru, cu numele lui Balotelli, dar purtat de un căţel (foto)! Iniţiativa sa a atras destui curioşi care s-au deplasat la "San Siro" pentru remiza Milan - Lazio 1-1. Vorba preşedintelui Berlusconi: "Balotelli are o faţă simpatică, rossonera".

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
 •  29 Martie 2010, 14:09

Mi se pare o lipsa de respect din partea Milanului.Balotelli mi se pare printre cei mai talentati jucatori si care isi dau viata pe teren.Asta e rasism curat,de altfel cum e si Berlusconi si toti macaronarii lui.Sun fan Milan ,dar asta e tiranie.Milanu a devenit un club al bosorogilor,nu investeste cu toate ca are mult potential.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează