INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AUSTRIA

Mînă amputată! Un fotbalist de 28 de ani s-a accidentat grav jucîndu-se cu un dispozitiv pirotehnic

Articol de - Publicat marti, 25 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 noiembrie 2014 22:15

Doctorii n-au reuşit să-i salveze mîna stîngă lui Andreas Schicker. Fundaşul lui SV Horn a suferit multiple leziuni la cealaltă mînă şi la picioare, fiind încă la terapie intensivă


O distracţie s-a transformat într-un coşmar. Duminică dimineaţă, austriacul Andreas Schicker era în orăşelul natal, Bruck an der Mur. Pe stradă, în întuneric, aproape de casă, fundaşul lui SV Horn (locul 6 în liga secundă) îi arăta unui prieten ultimul dispozitiv pirotehnic achiziţionat. Ilegal. Neşansă. A crezut că ştie să lanseze "racheta", dar i-a explodat în mîini. Era ora 03:25.

A fost găsit de un poliţist, care a dat alarma cînd l-a văzut plin de sînge. Fotbalistul a fost transportat cu elicopterul la un spital din Graz, dar mîna stîngă era sfîrtecată. Doctorii n-au mai putut face nimic. I-au amputat-o. Totuşi, i-au salvat mîna dreaptă, şi ea plină de plăgi. La picioare, leziunile erau superficiale.
Schicker este încă la terapie intensivă (prietenul e în stare de şoc, dar fără răni grave). Cariera lui e terminată, însă viaţa nu i-a fost pusă în pericol. Cu cîteva zile înainte, un bărbat şi fiul său au murit tot din cauza "rachetelor". Şi tot în Austria.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dilibau
dilibau  •  25 Noiembrie 2014, 09:21

Prostia se plateste, si inca foarte scump.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează