INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Minge de ghem, set, meci și titlu! Leicester poate deveni campioană duminică la Manchester

Dawson, numărul 25, egalează pentru WBA pe White Hart Lane
Dawson, numărul 25, egalează pentru WBA pe White Hart Lane

Articol de - Publicat miercuri, 27 aprilie 2016 00:00

Leicester poate profita duminică, la Manchester, de ajutorul oferit de WBA, care a ținut-o în șah pe Tottenham (1-1).

Lupta pentru titlu în Anglia s-ar putea tranșa mai repede decât era de așteptat. Mai precis duminică, la Manchester. Dacă liderul Leicester câștigă în fața lui United, pe Old Trafford, e campioană indiferent ce se va întâmpla în ultimele două etape ale sezonului.

7 puncte distanță

Și totul mulțumită lui West Bromwich Albion. Luni seară, fosta echipă a lui Gabi Tamaș i-a pus o "piedică" urâtă lui Tottenham, locul 2, smulgându-i o remiză neașteptată chiar la Londra (1-1). Rezultat în urma căruia Spurs au rămas la 7 puncte în urma "vulpilor".

Goluri pentru trei echipe

Omul serii pe White Hart Lane a fost Craig Dawson. Fundașul lui WBA a înscris ambele goluri ale partidei. Mai întâi în proprie poartă (33), iar pe final în cea bună (73). O reușită care-o aduce acum pe Leicester în fața unei mingi de ghem, set, meci și titlu!

Încă un meci fără Vardy!

Eliminat contra lui West Ham (2-2), acum două etape, golgeterul lui Leicester, Vardy, a bifat deja o etapă de suspendare, în week-end, cu Swansea (4-0). Iar Federația i-a mai adăugat ieri una, pe care-o va efectua duminică, pe Old Trafford, cu Man. United. Vardy, 22 de goluri în acest sezon, a fost amendat și cu 12.500 de euro.

A lovit cu pumnul

Dele Alli riscă să rateze ultimele 3 etape ale stagiunii. În prima repriză a meciului cu WBA, mijlocașul lui Tottenham și-a lovit adversarul direct, pe Claudio Yacob, cu pumnul în stomac. Arbitrul n-a văzut și n-a sancționat în niciun fel incidentul, ci doar i-a despărțit pe cei doi, iar Federația l-ar putea suspenda pe Alli 3 meciuri.

Câștigă și Tom Hanks?

Cunoscutul actor american Tom Hanks, fan Aston Villa, i-a mărturisit unui reporter că la începutul sezonului a pariat 100 de lire sterline că Leicester ia titlul. Potrivit tabloidului The Sun, Hanks ar urma să câștige 500.000 de lire sterline, în condițiile în care cota "vulpilor" a fost de 5000:1.

PROGRAM: Ultima sută de metri

LEICESTER 76p TOTTENHAM 69p
Data Adversar Data Adversar
1 mai Man. United (d) 2 mai Chelsea (d)
7 mai Everton (a) 8 mai Southampton (a)
15 mai Chelsea (d) 15 mai Newcastle (d)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează