INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI » UCRAINA

Mircea Lucescu, pus la zid de mijlocașul lui Dinamo Kiev: „Pentru prima dată în viața mea am întâlnit un astfel de om” » Cum se comporta antrenorul român

Mircea Lucescu, criticat de fostul său jucător de la Dinamo Kiev. Foto: Imago
Mircea Lucescu, criticat de fostul său jucător de la Dinamo Kiev. Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 03 martie 2024 14:05 / Actualizat duminica, 03 martie 2024 16:32

Vladyslav Kabaev (28 de ani), mijlocaș la Dinamo Kiev, a făcut o comparație în ceea ce-i privește pe ultimii antrenori ai echipei, printre aceștia fiind și Mircea Lucescu. Ucraineanul vine cu dezvăluiri și îl acuză pe „Il Luce” că i-a influențat negativ cariera, dar și integrarea sa la clubul din Capitală.

În cele două sezoane, Kabaev a fost utilizat de către legendarul tehnician român în doar 27 de partide, în toate competițiile.

Îl recunoști? Cu ce se ocupă acum „Cangurul nebun” de la FCSB, păcălit de Gigi Becali cu 100.000 de euro
AUSTRALIA
Îl recunoști? Cu ce se ocupă acum „Cangurul nebun” de la FCSB, păcălit de Gigi Becali cu 100.000 de euro

Mircea Lucescu, criticat de fostul său jucător

Jucătorul se plânge inclusiv că nu a fost utilizat în mod corect și a lăsat de înțeles că nu înțelegea foarte bine ce i se cerea din punct de vedere tactic, aspect ce i-a provocat inclusiv o traumă.

„Adaptarea mea la Dinamo a fost dificilă, la fel ca la Zorya Lugansk. A durat aproximativ un an. La început, totul a fost bine din punct de vedere emoțional, dar când s-au terminat emoțiile a apărut o gaură psihologică, a fost foarte greu să ies din ea.

Nu am avut niciodată un dialog cu Lucescu. Poate că și asta a jucat un rol. E greu de spus. Am analizat mult toate cele și am săpat în mine. Am citit multe despre mine pe internet. Pentru prima dată în viața mea am întâlnit un astfel de om”, a declarat Vladyslav Kabaev potrivit presei ucrainene.

După plecarea lui Lucescu de la formația patronată de Igor Surkis, lucrurile s-au schimbat pentru mijlocașul de bandă. Oleksandr Shovkovskyi (49 de ani) a preluat banca tehnică.

Sunt mult mai bine acum. Am un dialog cu antrenorul principal, înțeleg ce vrea de la mine, într-o situație sau alta. Am mai multă libertate pe teren, nu cum a fost cu Lucescu. Acum am o poziție mai «plutitoare». Mai aproape de stilul meu. Îmi înțeleg nivelul, știu că sunt fotbaliști mai puternici decât mine și știu că pot face mai mult
Vladyslav Kabaev, mijlocaș la Dinamo Kiev

„Il Luce” a aflat că a fost urmărit de Securitate

Mircea Lucescu, fost antrenor al Corvinului, a aflat în premieră că în apartamentul său din Hunedoara, Securitatea îi instalase dispozitive de ascultare.

Invitat la podcastul fostului comentator TVR Ionel Stoica, tehnicianul în vârstă de 78 de ani a aflat chiar de la acesta că în perioada „Corvinul”, în apartamentul din Hunedoara în care a locuit, s-au găsit echipamente de spionaj.

„Nu pot să cred! E prima oară când aud asta”, a fost reacția lui Mircea Lucescu, moment în care Stoica a venit cu precizări: „Nu ți-a povestit Romică Gabor? El a preluat apartamentul tău după ce ai plecat de acolo și când s-au dus unii să renoveze au găsit la ferestre dispozitive de ascultare”.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Ionuț Negoiță nu crede în venirea lui Lucescu la Dinamo

Citește alte știri din fotbalul intern:

Incredibil: cu cine a semnat fotbalistul care era să provoace falimentul lui Dinamo! Fostul căpitan al naționalei de juniori este coleg la județ cu un brazilian care a impresionat în Superligă
TRANSFER
Incredibil: cu cine a semnat fotbalistul care era să provoace falimentul lui Dinamo! Fostul căpitan al naționalei de juniori este coleg la județ cu un brazilian care a impresionat în Superligă
Veste bună pentru Rapid! Preferatul lui Dan Șucu a semnat
RAPID
Veste bună pentru Rapid! Preferatul lui Dan Șucu a semnat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează