INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENOR

Mircea Lucescu e aproape de un nou contract » Ar urma să aibă un nume legendar ca asistent

Mircea Lucescu e dorit la Beșiktaș  // FOTO: Imago
Mircea Lucescu e dorit la Beșiktaș // FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 20 decembrie 2023 21:07 / Actualizat miercuri, 20 decembrie 2023 21:43

Liber de contract de la începutul lunii noiembrie, când a plecat de la Dinamo Kiev, Mircea Lucescu ar putea reveni în Turcia. E dorit de Beșiktaș. 

La 78 de ani, Mircea Lucescu nu are de gând să se retragă. Și pare gata de o nouă aventură. În Turcia. 

Becali nu are milă! Decizie drastică în cazul jucătorilor pe care îi dă afară de la FCSB
FCSB
Becali nu are milă! Decizie drastică în cazul jucătorilor pe care îi dă afară de la FCSB

Mircea Lucescu e dorit la Beșiktaș 

Presa turcă scrie că Beșiktaș se va despărți de antrenorul Riza Calimbay, Contractul său urmând să se încheie pe 27 decembrie, când va avea loc o ședință a Consiliului de Administrație. 

Șefii turcilor au discutat cu Hansi Flick, dar acesta i-a refuzat în așteptarea unei oferte din Bundesliga. Iar după refuzul neamțului, Beșiktaș s-a îndreptat către Mircea Lucescu. 

Turcii scriu că Mircea Lucescu ar urma să semneze un contract pe un an și jumătate, iar legendarul Miroslav Klose ar urma să-i fie secund. Planul e ca neamțul să preia echipa la finalul contractului lui Mircea Lucescu. 

Mircea Lucescu a antrenat doi ani la Beșiktaș, între 2002 și 2004. A venit la clubul alb-negru chiar de la rivala Galatasaray (2000-2002). Cu Lucescu pe bancă, Beșiktaș a fost campioană în sezonul 2002-2003. 

De-a lungul anilor, Mircea Lucescu a mai antrenat la Corvinul, naționala României, Dinamo, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter, Galatasaray, Beșiktaș, Șahtior, Zenit, naționala Turciei și Dinamo Kiev. 

În prezent, Beșiktaș e pe locul 5. Are 26 de puncte în 15 etape. Lider e Fenerbahce, cu 43, la egalitate cu Galatasaray.

VIDEO Mircea Lucescu și Ioan Andone au petrecut împreună

Citește și: 

Cota lui Radu Drăgușin a explodat! E printre cei mai valoroși fundași din Serie A

Fotbalistul cu o carieră măcinată de accidentări » A stat 891 de zile în afara terenului și a ratat 136 de meciuri!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
MIRCEAVULCANESCU
MIRCEAVULCANESCU  •  21 Decembrie 2023, 10:04

lucescu sr este un las. este un roman doar cu numele. se duc e la bani si atit. nu mai are Dumnezeu demult. se tot retrage si tot in Turcia sau la Ucrainieni ajunge *** după glorie el care a antrenat B rescia un pic si tot mai puțin un Internaționale restul îngenunchiat de turci de ruși de Uc rainaieni. SI nimic. C e a făcut decit sa deschidă uși pentru fi-sau . in afara a fost salv at copilul e c ind a fac ut accident mortal. apoi au dat-o afara din casa pe sora lui Rațiu pentru c a doreau ei apartamentul ăla. S-au apucat de bere si atit... ei nu mai au simtul rațiunii si sint la cote minime. in tara nu vor antrena pentru ca știu ca vor rata totul. ei vor c cluburi cu bani si sa poată c cumpara si sa fac a experimente. pleacă , rev in si atit. pentru mine este un nimeni care nu a fac ut nimic pentru România ac ester ani. si putea . o sa moara de grija banilor

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.libera
steaua.libera  •  21 Decembrie 2023, 09:36

Parcă era mai tare să meargă la Lyon. Dar unde va merge, Lucescu va face treabă! E un antrenor care cred ca ar face rezultate și cu echipa feminină de baschet.

gazistu
gazistu  •  21 Decembrie 2023, 09:18

NU-I FRUMOS SA-L JUDEC, DAR TREbuie sa o fac ... Nea mircea are deja 78 de ani, la vara face 79 ... acum cam orice batranel, la varsta si banii l;ui s-ar plimba stranepotii prin cele mai frumoase locuri... si daca e vb de bani; Nea mircea are bani sa traiasca cu dna Neli, numai in restaurante scumpe si tot nu s-ar termina!! cu ce poate sa te ajute un om de 78 de ani, in afara de "sfaturi" ....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează