INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID 0-4

VIDEO „Blat” pe Camp Nou la Barcelona - Real Madrid?! Momentul devenit viral pe social media ar fi fost aranjat de Laporta

Articol de - Publicat joi, 06 aprilie 2023 19:13 / Actualizat joi, 06 aprilie 2023 20:00

Era minutul 10 pe Camp Nou, miercuri seară, în returul Copei del Rey, Barcelona - Real (0-4, după 1-0 în prima manșă). Dintr-o dată, fanii blaugrana au început să scandeze numele lui Messi.

Momentul a devenit viral pe social media, apreciat în lumea întreagă. Toți erau convinși că a fost o reacție spontană a suporterilor Barçei, care îl vor înapoi pe argentinian. 

VIDEO Momentul în care fanii Barcelonei îi scandează numele lui Messi la meciul cu Real Madrid

Era chiar minutul 10, ca numărul purtat de campionul mondial în cei 17 ani petrecuți în Catalunya, la prima echipă. La fel se petrecuse pe Camp Nou și pe 26 martie, în timpul Final Four-ului turneului Kings League, patronat de Gerard Piqué. Întreaga arenă scandase: „Messi, Messi”.

Un stadion întreg s-a oprit și i-a scandat numele » Moment viral în Barcelona - Real Madrid: ce s-a întâmplat în minutul 10
BARCELONA - REAL MADRID 0-4
Un stadion întreg s-a oprit și i-a scandat numele » Moment viral în Barcelona - Real Madrid: ce s-a întâmplat în minutul 10

Nu ar fi fost nimic spontan în scandarea „Messi!, Messi!”

În emisunea El Chiringuito de Jugones, la postul de televiziune spaniol Mega, s-a spus însă altceva. Nu ar fi fost nimic spontan. Jurnalistul care se ocupă de Barcelona la El Chiringuito a susținut că totul ar fi fost pus la cale de șefii clubului catalan. O dovadă: zâmbetul președintelui Joan Laporta și al directorilor blaugrana auzind cum fanii Barçei îl cheamă înapoi pe Messi.

„Cred că Leo Messi a rămas îndrăgostit de Barça și de oraș”

Deși campionul mondial e încă sub contract cu PSG, până pe 30 iunie 2023, oficialii Barcelonei nu și-au ascuns dorința de a-l readuce pe Messi în Catalunya. „Leo este cel mai bun fotbalist al istoriei. Respectul pentru care-l avem față de el aici, în casa noastră, este indiscutabil”, a declarat directorul Mateu Alemany înainte de Clasico.

Săptămâna trecută, alt oficial important, vicepreședintele Rafa Yuste, a afirmat: „Mi-ar plăcea să se întoarcă și sunt sigur că mulți fani sunt de acord cu mine. Când suntem îndrăgostiți de cineva, rămânem îndrăgostiți chiar dacă nu mai suntem în contact. Și cred că Leo a rămas îndrăgostit de Barça și de oraș. Să vedem dacă îl vom putea avea din nou pe Leo aici". 

Yuste a încheiat: „Mai rămân două luni, în care noi trebuie să muncim mult la acest dosar, pentru a-i putea prezenta planul nostru președintelui ligii, Javier Tebas”.

Leo Messi, un procent generos din câștigurile comerciale

Atunci, presa catalană a dezvăluit că Joan Laporta și mai mulți directori s-au întâlnit cu sponsorii blaugrana pentru a găsi cea mai bună variantă ca să-l convingă pe Messi. Un salariu mai mic, 10 milioane de euro, dar un procent generos din câștigurile comerciale pe care el le-ar genera pe Camp Nou. Caută un scenariu care să nu afecteze situația grupării, respectând fair-play-ul financiar.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Surpriză mare » Chelsea nu l-a numit pe Luis Enrique și s-a întors la legenda pe care o dăduse afară în 2021!

O vedetă a lui Bayern a scandalizat Germania: „E prost crescut și arogant". Dar noile probe răstoarnă tot!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
mafa
mafa  •  07 Aprilie 2023, 13:04

Titlul este ales sa te faca sa deschizi si sa citesti articolul !!...sunt din ce in ce mai penibili gazetarii de perete.

costeltudor
costeltudor  •  07 Aprilie 2023, 00:08

Nu înțeleg , ce are *** cu prefectura ? Ce are jocul și rezultatul meciului cu scandările spectatorilor ? REAL a fost net superioară in special in repriza a 2-a !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lapusneanul
lapusneanul  •  06 Aprilie 2023, 22:39
Postat de ionescugeorge77 pe 06 Aprilie 2023, 20:01

...si G Hagi a fost la Barcelona ...si au fost foarte bucurosi cand au scapat de el ...

ce fumezi ? messi a stat 17 ani la barca și hagi un an, cum poți sa compari situațiile?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează