INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANŢA

MonaKO » Cum a ajuns să se destrame imperiul financiar din Principat: Patronul Dmitri Rîbolovlev a schimbat strategia

Rîbolovlev a explicat că Monaco nu l-a mai ținut pe Falcao întrucît columbianul voia să plece
Rîbolovlev a explicat că Monaco nu l-a mai ținut pe Falcao întrucît columbianul voia să plece

Articol de - Publicat joi, 04 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 03 septembrie 2014 22:25

Miliardarul rus dă vina pe fair-play-ul financiar şi pe taxa de 50 de milioane euro pentru a-şi păstra sediul în Principat, dar adevăratul motiv este divorţul care l-a costat 3,6 miliarde.

Trebuia să fie principala rivală la titlu în Ligue 1 pentru PSG. Milioanele multe venite din Rusia în Principat contra petrodolarilor qatarieni investiţi în echipa Capitalei. Paradisul financiar a ţinut la Monte Carlo pînă în vară, cînd patronul Dmitri Rîbolovlev a întors foaia.

Monaco n-a mai adus vedete, l-a demis pe antrenorul Ranieri, a vîndut perlele coroanei, Falcao şi James Rodriguez. Şi a încasat 100 de milioane euro, incluzîndu-l pe Riviere, fără cele 55 restante pentru Radamel!

"Trei elemente au decis modificarea strategiei. Primul e fair-playul financiar, din cauza căruia PSG şi Man. City achită amenzi şi au limite la loturi şi salarii. Apoi, cele 50 de milioane de plătit la Ligă pentru a păstra sediul în Monaco", dezvăluie "vicele" Vadim Vasiliev.

Motivul esenţial e lipsa resurselor financiare: "Credeam că starurile vor atrage bani, însă sponsorii aşteptaţi n-au făcut coadă, au tras de timp".

Lovitura de graţie pentru "Ţarul din Monaco" i-a dat-o fosta soţie, Elena. Divorţul, cel mai scump din istorie, potrivit revistei Forbes, îl costă 3,6 miliarde de euro!

Penthouse de 240 de milioane
Averea lui Rîbolovlev, 6,6 miliarde euro (locul 147 în topul Forbes), cuprinde proprietăţi fabuloase. Are cîteva insule în grupul Ionian, Skorpios şi Sparti, vilă de 15 milioane E în Hawaii, mansardă de lux în Central Park de 66,5 milioane, record la New York, cîteva palate la Gstaad, de 178 de milioane, şi un incredibil penthouse de 2.000 metri pătraţi şi 240 de milioane E în Monte Carlo!

Fanii cer înapoi banii!
Suporterii s-au revoltat după transferurile lui Falcao şi James. Un grup a publicat un comunicat pe site-ul Planete ASM cerînd rambursarea banilor plătiţi pentru abonamente pe Stade Louis II. Se simt trădaţi din cauza "afişelor şi a sloganurilor promiţătoare făcute de Rîbolovlev în vară şi a diferenţei valorice netă faţă de lotul din sezonul trecut".

76 de milioane de euro este suma cu care a încheiat pe plus AS Monaco acest mercato. În vara trecută cheltuise cu 174 de milioane peste cît a vîndut

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
jimm
jimm  •  04 Septembrie 2014, 17:48
Postat de steaualibera pe 04 Septembrie 2014, 11:32

I-a luat 3,6 miliarde de euro :)))))))))))))))))))))))))))) Asa prost :)))))))))))))))))))))

Asta a ramas miliardar dupa ce a pierdut 3,6 miliarde. Mi-e frica si sa te intreb cu ce te lauzi tu daca el e prost.

steaualibera
steaualibera  •  04 Septembrie 2014, 11:32

I-a luat 3,6 miliarde de euro :)))))))))))))))))))))))))))) Asa prost :)))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează