INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Morata a comentat posibila plecare de la Real Madrid » Ce a spus despre interesul lui Chelsea

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat vineri, 07 aprilie 2017 22:51

Alvaro Morata ar putea ajunge la Chelsea, în cazul în care Diego Costa va părăsi clubul londonez în această vară.

Antrenorul Antonio Conte consideră că Morata este principala varianta de înlocuire a lui Costa, atacantul Realului venind în 2014 la Juventus Torino la insistențele lui Conte, care antrena atunci formația italiană. Cu toate acestea, cei doi nu s-au întâlnit la Juve deoarece, în acea vară, Conte a devenit selecționerul naționalei Italiei.

”Dacă Antonio Conte continuă să mă sune, inseamnă că are vechiul meu număr pentru că niciunul dintre apeluri nu a ajuns la mine. Probabil, nu are noul meu număr”, a declarat Morata.

Miercuri, Morata a devenit primul jucător spaniol care înscrie un hat-trick pentru Real Madrid, în campionat, după Raul. Întrebat despre un posibil transfer în Anglia, Morata răspuns că în acest moment este concentrat pe finalul acestui sezon.

"Mă simt bine la Real Madrid și este cel mai important lucru. Înscriu, mă simt important și trebuie să continui pe acest drum. Nu mă pot gândi la sezonul următor, când avem în fața noastră cea mai importantă și grea parte a acestui sezon. Avem un program dificil și trebuie să câștigăm tot ce este posibil. De aceea suntem aici", a mai spus Morata.

Morata a revenit în vara la Real Madrid pentru 30 de milioane de euro, după 2 ani petrecuți în tricoul lui Juventus. Acesta mai are contract cu "galacticii" până în iulie 2021.

35 de partidea disputat Morata în acest sezon în toate competițiile reușind 16 goluri și 4 assist-uri

Surse: express.co.ukgoal.comwww.dailymail.co.uk

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează