INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Moruțan și ce Cicâldău, neplătiți de două luni și cu antrenorul pe făraș la Galatasaray

Articol de - Publicat luni, 09 mai 2022 15:29 / Actualizat luni, 09 mai 2022 15:48

Galatasaray n-a achitat salariile lui Cicâldău, Moruțan și colegilor acestora pe martie și aprilie. Având datorii de 20 de milioane de euro, vrea să-l demită și pe Torrent.

Galatasaray nu are probleme doar în plan fotbalistic, ocupând un rușinos loc 13, cu mai multe eșecuri decât victorii și golaveraj negativ, ci și pe partea financiară. S-au acumulat din nou restanțe, atât la jucători, cât și la stafful tehnic. 

Cotidianul Sabah a dezvăluit că salariile nu s-au mai plătit de două luni și, probabil, nici nu se va rezolva înaintea alegerilor de la club, programate pe 11 iunie. Alex Cicâldău, Olimpiu Moruțan și compania și-au primit ultima oară drepturile bănești în martie.

„Teoria Mamei”: de ce nu reușesc tinerii fotbaliști români în străinătate » Un antrenor italian explică, după ce a analizat alături de psihologi: „Responsabilitatea juniorului român e zero. Mama le face totul”
GSP LIVE
„Teoria Mamei”: de ce nu reușesc tinerii fotbaliști români în străinătate » Un antrenor italian explică, după ce a analizat alături de psihologi: „Responsabilitatea juniorului român e zero. Mama le face totul”

Vară cu mari restanțe pentru Galatasaray

Din cauza datoriilor totale ajunse la 20 de milioane de euro, Galatasaray n-a achitat mai multe sume pentru transferurile făcute în vară, inclusiv în cazurile celor doi români. Indemnizațiile așteptate de CSU Craiova și FCSB, circa 10 milioane de euro în total, au fost amânate la plată pentru sfârșitul lunii mai, la fel în situația egipteanului Mohamed, alte 4 milioane $.  

În plus, președintele Burak Elmas vrea să scape și de antrenorul Domenec Torrent și să îi plătească jumătate din contractul rămas. În august, clubul are de lichidat o rată la bancă de 14-20 de milioane de euro și se anunță o remaniere a lotului de jucători.

Citește și: 

Cum vede un antrenor italian situația internaționalilor români: „Îi face bine campionatul din Liga a 2-a lui Dennis Man. Mihăilă trebuie să aibă răbdare”

Teoria Mamei: de ce nu reușesc tinerii fotbaliști români în străinătate » Antrenor italian după analize cu psihologi: „Responsabilitatea juniorului român e zero. Mama le face totul”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
romulus65
romulus65  •  09 Mai 2022, 17:50

La cat de bine au jucat cei doi in aceste doua luni mai vor si salariu?

1.fcu
1.fcu  •  09 Mai 2022, 16:57

Ba astia parca sunt pic si poc :)))) nu apar nicaieri nedespartiti :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează