INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

UPDATE Turcii anunță că Moruțan a bătut palma cu noua echipă! Unde vrea să-l împrumute Galatasaray

Olimpiu Moruțan
Olimpiu Moruțan

Articol de - Publicat miercuri, 16 august 2023 15:04 / Actualizat miercuri, 16 august 2023 19:58

Mijlocașul Olimpiu Moruțan (24 de ani) ar putea rămâne în Turcia, așa cum își dorește campioana Galatasaray. Acesta ar urma să fie împrumutat la Ankaragucu.

UPDATE 19:55 // Moruțan, aproape de Ankaragucu

Moruțan, care mai are contract cu Galatasaray până în 2026, ar urma să fie împrumutat la Ankaragucu. Aspor.com.tr anunță că mijlocașul român s-ar fi înțeles deja cu formația din capitala Turciei, care mai așteaptă doar confirmarea campioanei Galatasaray.

Știrea inițială: Noi oferte pentru Moruțan

După ce Alexandru Cicâldău a acceptat varianta de a fi împrumutat la Konyaspor, și celălalt mijlocaș aflat sub contract cu Galatasaray va pleca până la finele perioadei de mercato. Agenția Sporx anunță azi că Olimpiu Moruțan a intrat și pe radarul unei formații din capitala Turciei. 

Konyaspor i-a făcut o ofertă lui Olimpiu Moruțan » Cu ce club concurează la împrumutul internaționalului român
TURCIA
Konyaspor i-a făcut o ofertă lui Olimpiu Moruțan » Cu ce club concurează la împrumutul internaționalului român

Este vorba despre Ankaragucu, care a început sezonul cu o înfrângere. Sursa citată dezvăluie că agentul jucătorului poartă discuții cu conducerea galben-albaștrilor în vederea unui împrumut până în iunie 2024. Sporx scrie însă că Moruțan ar prefera Serie B.

Olimpiu Moruțan preferă Pisa

Concret, pe Olimpiu îl atrage mai mult propunerea de la Pisa, unde a evoluat cu performanțe bune în stagiunea trecută. În Toscana ar putea ajunge tot ca împrumut, însă echipa la care mai joacă și Marius Marin ar avea obligația de a-l cumpăra cu 5 milioane de euro. O altă variantă pe care a avut-o „tricolorul" era Palerrmo, dar sicilienii s-au retras de la masa tratativelor. 

În campionatul trecut, Olimpiu a jucat în 36 de meciuri, reușind 6 goluri și opt pase decisive, dar nerazzurrii nu au promovat și n-au activat opțiunea unui transfer definitiv cifrată la 5,5 milioane.

A fost scos de pe lista de Ligă

Antrenorul Okan Buruk a fost mulțumit de cum s-a pregătit în stagiul din Austria și l-a inclus pe lista lui Galatasaray pentru turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor, apoi l-a scos din calcule pentru al treilea tur, transmițându-i să-și caute echipă, de preferat tot în SuperLig. Konyaspor l-a dorit și pe el, numai că negocierile s-au împotmolit și varianta a căzut.

Citește și alte articole:

Scandal, bătaie și sânge în Miami, de la niște poze făcute lui Lionel Messi » Victoria Beckham și fiica ei au fugit din restaurant
INCIDENT
Scandal, bătaie și sânge în Miami, de la niște poze făcute lui Lionel Messi » Victoria Beckham și fiica ei au fugit din restaurant
Spectaculos: Romelu Lukaku, aproape de Real Madrid! Ultimele detalii din La Liga
REAL MADRID
Spectaculos: Romelu Lukaku, aproape de Real Madrid! Ultimele detalii din La Liga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Dino
Dino  •  16 August 2023, 20:08

Ba, da....Morutan si Cicaldau vin tot timpul la pachet sau care e faza? Adica unul titular si altul pentru piese? Sau poate din doi faci un jucator mediocru?

parpalache
parpalache  •  16 August 2023, 17:27

Curg ofertele pentru Moruțan!Dar nu vine și singura realizabila!De la...U Cluj- Napoca!

VanBasten
VanBasten  •  16 August 2023, 15:29

Juma de planeta il vrea pe Morutan.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează